IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Lancia Delta Blackfire μόνο για την Ελληνική αγορά
 
H Lancia Delta, 2 περίπου χρόνια μετά το λανσάρισμά της, είναι πρώτη σε πωλήσεις στην κατηγορία της στην Ιταλία και διευρύνει συνεχώς το μερίδιό της στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές αγορές. Η Delta προσφέρει τώρα, μόνο για την Ελληνική αγορά, μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής με το όνομα Blackfire (μαύρη φωτιά). Η νέα Delta Blackfire έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς προσφέροντας ένα ειδικό πακέτο εξοπλισμού και προϊοντικών χαρακτηριστικών σε ειδική προνομιακή τιμή.
Η νέα αυτή έκδοση διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.4 Turbo των 120 ίππων, την πιο ισορροπημένη εκδοχή της γκάμας των κινητήρων της και βασίζεται στην έκδοση Argento, η οποία είναι πλήρης σε εξοπλισμό καθώς περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας όπως κλιματισμό, 6 αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα ευστάθειας AHS (Αbsolute Handling System) με Hill Holder και μία σειρά από ηλεκτρονικά υποσυστήματα όπως το DST (Drive Steering Torque, σύστημα άσκησης ροπής στο τιμόνι), το TTC (Torque Transfer Control, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), ηχοσύστημα με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω φανάρια τεχνολογίας LED, συστοιχία LED μπροστινών φώτων ημέρας, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, εμπρός υποβραχιόνιο με ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο.
Η Delta Blackfire διατίθεται αυστηρά μόνο στο μαύρο χρώμα Nero Lava που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό τις δυναμικές γραμμές του μοντέλου και τη διακριτική του πολυτέλεια. Επιπλέον, πατάει στο δρόμο με 17άρες σπορ ζάντες αλουμινίου και διαθέτει υπολογιστή ταξιδίου με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και λειτουργία ένδειξης πλήρωσης της τουρμπίνας, μία υπενθύμιση των καταπληκτικών δυνατοτήτων ενός πολύ καλού κινητήρα. Ωστόσο, το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα έγκειται στην ενσωμάτωση του συστήματος Easy Parking στο βασικό της εξοπλισμό. Το Easy Parking, μέσω ειδικών αισθητήρων παρκαρίσματος στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είναι σε θέση να εντοπίσει οριζόντιο χώρο παρκαρίσματος είτε από την αριστερή είτε από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου, ειδοποιώντας σχετικά τον οδηγό μέσω οπτικών και ακουστικών ενδείξεων.
Στη συνέχεια, πλήρως καθοδηγούμενος από το σύστημα, ο οδηγός της Delta Blackfire το μόνο που έχει να κάνει είναι να χειρίζεται τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου, αφήνοντας το αυτοκίνητο να κάνει μόνο του έναν τέλειο ελιγμό στάθμευσης. Πέρα από τη διαρκή ενημέρωση του οδηγού, το Easy Parking διαθέτει και ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα, τη δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης από το σχετικό πλήκτρο της κονσόλας αλλά και την αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση που ο οδηγός στρέψει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το τιμόνι. Παραμένει έτσι ένα ασφαλές, πλήρως ελεγχόμενο τεχνολογικό επίτευγμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο για καθημερινή χρήση. Η Lancia Delta έχει αποσπάσει τη μέγιστη διάκριση των 5 αστέρων στα crash-tests του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP.
Η Delta Blackfire, όπως όλες οι Delta, προσφέρεται με 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια εγγύηση βαφής και 8 χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας και θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με τιμή 18.300 ευρώ, ενώ, όπως όλες οι Delta, μπορεί να αποκτηθεί με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα (0% προκαταβολή, 4,5% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες). 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΧΑΙΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συνεργείο Αυτοκινήτων (BMW, Mini, Mercedes-Benz), Μετατροπές & Εμπορία Ανταλλακτικών
Σταματίου Κλεάνθη 38 (φανάρια Αρέθα Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών), 264 42 Πάτρα
Τηλ.: +302610427903, Τηλ. & Fax: +302610429780

 
Χρήσιμα