IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Άγγιξε τις 100.000 η παραγωγή του Audi A1
 
Η Audi παράγει το A1 στις Βρυξέλλες για σχεδόν ένα χρόνο. Το 100.000στό Α1 έχει πλέον περάσει από τη γραμμή συναρμολόγησης. Με την ευκαιρία αυτή, ο Βασιλιάς Αλβέρτος ΙΙ του Βελγίου επισκέφθηκε το χώρο στην περιοχή Forest των Βρυξελλών. Ο κ. Rupert Stadler, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Audi AG και ο κ. Gerhard Schneider, γενικός διευθυντής τεχνολογία και logistics και ο εκπρόσωπος διαχείρισης της Audi στις Βρυξέλλες, υπό την ηγεσία του βασιλιά περιηγήθηκαν εργοστάσιο, το οποίο η Audi απέκτησε και αναδιαρθρωθεί πριν από 4 χρόνια. Επιπλέον, ο κ. Benoit Cerexhe, υπουργός της κυβέρνησης της περιφέρειας Βρυξελλών, υπεύθυνος για την οικονομία, την απασχόληση, την επιστημονική έρευνας και του εξωτερικού εμπορίου, άνοιξε επίσημα την κίνηση των επισκεπτών μέσα από την μονάδα παραγωγής του Α1.
«Μας τιμά ιδιαίτερα ότι ο βασιλιάς του Βελγίου έχει λάβει τέτοια μεγάλο ενδιαφέρον για την Audi και ότι ο ίδιος έχει επισκεφτεί το εργοστάσιό μας. Η περιοχή των δασών αποτελεί μέρος της οικογένειας Audi - και την επιτυχία της εταιρίας, για 4 χρόνια τώρα. Με το A1, η Audi στις Βρυξέλλες κάνει μια σημαντική συμβολή στη δυναμική ανάπτυξη της μάρκας μας», λέει ο κ. Rupert Stadler. Η Audi έχει επενδύσει περίπου 300.000.000 ευρώ για να φέρει το εργοστάσιο σε υψηλά τεχνολογικά επίπεδα, μετά την εξαγορά του, το 2007. «Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία 4 χρόνια, σ’ ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης προσανατολισμένο στην εργονομία, την αποδοτικότητα και τη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων μας. Όλα αυτά ενισχύουν τον ισχυρισμό μας για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που καθιστούν την Audi για το μέλλον», λέει ο κ. Frank Dreves, μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την παραγωγή της Audi και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της διοίκησης της Audi Brussels SA/NV.
Κατά την αναδιάρθρωση του εργοστασίου, η Audi αφιέρωσε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία των χώρων εργασίας και στις άριστες συνθήκες εργασίας. Κοιτάμε την ευημερία των εργαζομένων μας. Μπορείς να παράγεις μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα, αν έχεις μία ενωμένη και ικανοποιημένη ομάδα», λέει ο κ. Gerhard Schneider. Τα ολοκληρωμένα μέτρα εκσυγχρονισμού περιλαμβάνουν ένα νέο εστιατόριο της εταιρίας και μία νέα μονάδα φροντίδας υγείας, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να πάνε για το Audi Check-up, ένα ειδικό πρόγραμμα προληπτικής φροντίδας στη διάθεση ολόκληρου του προσωπικού.
Στο τέλος του Ιανουαρίου (2011), η Audi στις Βρυξέλλες πήρε περίπου 200 προσωρινά απασχολουμένους με τους μόνιμους υπαλλήλους. Το Βελγικό εργοστάσιο της Audi απασχολεί σήμερα 2.400 εργαζόμενους, οι οποίοι απαθανάτισαν με την υπογραφή τους το μοντέλο-ορόσημο Α1. Ο υπουργός της κυβέρνησης της περιφέρειας Βρυξελλών, κ. Benoit Cerexhe, υπεύθυνος για την οικονομία, την απασχόληση, την επιστημονική έρευνας και του εξωτερικού εμπορίου, άνοιξε επίσημα τη νέα διαδρομή του επισκέπτη μέσα από την μονάδα παραγωγής του Α1. Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να πάρουν τώρα μια ματιά «πίσω από τη σκηνή» της Audi στις Βρυξέλλες και να βιώσουν την εμπειρία της διαδικασίας δημιουργίας του Audi A1 από κοντά. Μία δίωρη εκδρομή που προσφέρει κάθε μέρα το έργο στα Γαλλικά, Ολλανδικά, Αγγλικά και Γερμανικά. Ηλεκτρονική κράτηση μπορεί να γίνει στον ιστότοπο της Audi Βρυξελλών (www.audibrussels.com).
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 24/06/2011, 01:38 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Opel
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΣ

Συνεργείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Χαμαρέτου 91, 231 00 Σπάρτη
Τηλ.: +302731089291, Fax: +302731089250
Τηλ. εκτάκτου ανάγκης: +306976880298
E-mail: kanellakos.service@gmail.com

 

 
Χρήσιμα