IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Πλήρης μετατροπή για τα Audi Q7 S-Line FL του οίκου Je Design
 
Πιο σπορ, πιο ατομικότητα, και περισσότερο κύρος, προσφέρει ο οίκος βελτίωσης Je Design σε όλα τα μοντέλα Audi Q7 S-Line μια σημαντική ώθηση στην αποκλειστικότητα με ένα πλήρες κιτ αμαξώματος και 22 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Το κιτ αμαξώματος Je Design, περιλαμβάνει επενδύσεις θυρών, συγχωνεύεται αρμονικά με τις καμπύλες του Audi Q7 και ενισχύει την ιδιαίτερη SUV σχεδίαση. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, οι υψηλής ποιότητας θόλοι των τροχών κολλημένοι στο αμάξωμα, διευρύνουν το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 30 χλστ. ανά πλευρά στο μπροστινό μέρος και 40 χλστ. αντίστοιχα πίσω. Ειδικά οι επεκτάσεις των φτερών στον πίσω άξονα, με τις τρύπες διεξόδων τους, προσδίδουν στο Audi Q7 S-Line πολύ σπορ εμφάνιση. Επίσης, περιλαμβάνονται γωνίες εμπρός αεροτομής, κατάλληλο τοποθετημένους αισθητήρες παρκαρίσματος, επέκταση της πίσω ποδιάς που καλύπτει και τις δύο διπλές εξατμίσεις Je Design, οι οποίες διαμορφώνονται από εξαιρετικά στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα σ’ ένα ελκυστικό σχεδιασμό σε σχήμα διαμάντι.
 
 
Μια δυναμική πτέρυγα οροφής με ενισχυμένα πλαϊνά πάνω από τους πυλώνες C, προσθέτει περαιτέρω έμφαση στη σπορ χάρισμα της εξωτερικής μετατροπής της Je Design. Το πλήρες πακέτο styling, όπως πχ. το κάλυμμα του σωλήνα εξαγωγής, είναι άμεσα διαθέσιμα απ’ τον κατασκευαστή από 7.438 ευρώ. Για μια ακόμα πιο ιδιαίτερη εμφάνιση από ό,τι του πρότυπου Audi S-Line, οι θόλοι των τροχών κάτω από τα διευρυμένα φτερά συμπληρώνονται με ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών της σειράς SUV Select του βελτιωτή.Οι διαχρονικές 5 ακτινών ζάντες αλουμινίου διατίθενται σε 3 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, με ελαστικά 295/30R22. Εναλλακτικά, είναι επίσης διαθέσιμες και οι 22 ιντσών ζάντες της νέας πλήρης σειράς Scorpio της Je Design. Το σετ προσφέρει μια εντελώς νέα ερμηνεία της δημοφιλούς διπλών ακτινών ζάντας, και είναι διαθέσιμο και σε 20 ίντσες.Και τα 2 πλήρη σετ τροχών 22 ιντσών είναι διαθέσιμα από 5.190 ευρώ, ενώ η Je Design εγκαθιστά αποστάτες τροχών πάχους 30 χλστ. εμπρός και 40 χλστ. πίσω, με συνολικό κόστος 409 ευρώ, για να ανταποκρίνεται στην επέκταση των τροχών που «επιβάλει» η αντίστοιχη επέκταση του κιτ αμαξώματος.
 
 
Οι τροχοί «δένουν» ακόμη πιο αρμονικά στο αμάξωμα με χαμηλωμένη ανάρτηση (1.428 ευρώ). Εδώ, μια ηλεκτρονική ρύθμιση της αερανάρτησης της Audi, χαμηλώνει το αμάξωμα κατά περίπου 35 χλστ. Η λειτουργικότητα του συστήματος απόσβεσης ομαλής ρύθμισης με 5 διαφορετικούς τρόπους (automatic, comfort, dynamic, lift και offroad), φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει. Για τους κινητήρες του μοντέλου, η Je Design προσφέρει πολλές βελτιώσεις. Για το Q7 4.2 TDI tiptronic των 340 ίππων η μηχανική βελτίωση φτάνει τους 410 ίππους, χάρη στη βελτιστοποίηση του προγραμματισμού της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου. Αυτό αυξάνει επίσης τη μέγιστη ροπή στα 895 Nm. Με τη νέα δύναμη του, το SUV προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χ.α.ώ. σε 6,1’’. Η Je Design προσφέρει το νέο σύστημα ελέγχου του λογισμικού από 1.499 ευρώ (με 19% ΦΠΑ). Αυτό περιλαμβάνει μια εγγύηση ενός έτους για τον κινητήρα, τον υπερσυμπιεστή, το σύστημα μετάδοσης, καθώς και το σύστημα κίνησης, το οποίο μπορεί να παραταθεί κατά ένα ακόμη έτος για μόλις 199 ευρώ, με την προϋπόθεση το μοντέλο μην είναι ηλικίας άνω των 2 ετών και να έχει λιγότερα από 100.000 χλμ.
 
 
Το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας στις δικές της εγκαταστάσεις στην Leingarten, στο Γερμανικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, η βελτιστοποίηση της μονάδας Motronic διαρκεί μόνο 3-4 ώρες. Εναλλακτικά, η Je Design δύναται να συλλέγει τις προς μετατροπή ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου του κινητήρα με courier και να τις επιστρέφει την επόμενη ημέρα (μόνο εντός Γερμανίας). Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα Je Design έχουν λάβει πολλά βραβεία σε διεθνή εξειδικευμένα έντυπα, παρέχονται με τα πιστοποιητικά TÜV, και μπορούν να εισαχθούν εύκολα σε έγγραφα του οχήματος. Μετά τη βελτίωση των επιδόσεων, το Audi Q7 4.2 TDI ανταποκρίνεται κανονικά στις απαιτήσεις εκπομπών ρύπων, αποκλείοντας τυχόν δυσκολίες κατά τον έλεγχο (ΚΤΕΟ). Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκτεταμένη γκάμα βελτιώσεων της Je Design για τα σπορ αυτοκίνητα του ομίλου VW, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οίκου βελτίωσης (www.je-design.de) ή να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου στο αριθμό +497131203840.
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 15/01/2012, 02:04 πμ.)
  
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ BARKAS

Τοποθετήσεις Συστημάτων Υγραερίου
Πρωτοπαπαδάκη 62, 111 41 Γαλάτσι, Τηλ.: +302114110752

 
Χρήσιμα