IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Αλλαγή καιρού με σκοπιμότητα


Η παρέμβαση του ανθρώπου στα φυσικά φαινόμενα είναι όλο και πιο έντονη τα τελευταία χρόνια. Αν γίνεται με σκοπό την αποφυγή φυσικών καταστροφών, είναι αποδεκτή, αν γίνεται για πολιτικούς λόγους όμως, είναι καταδικαστέα.
Του Δημήτρη Σπυράκη
Η εξέλιξη της τεχνολογίας βοηθάει στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων και δημιουργεί ευημερία. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι η τεχνολογία χρησιμοποιείται με καλό σκοπό. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουμε αναλογικά ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Η παρέμβαση του ανθρώπου στα φυσικά φαινόμενα, είναι εξίσου αποδεκτή μόνο στην περίπτωση που γίνεται για την αποφυγή φυσικών καταστροφών που θα έχουν δυσάρεστες και οδυνηρές συνέπειες για την ανθρωπότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση κατακρίνεται, έως και καταδικάζεται.
 
Το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2012, στον ουρανό της Αθήνας υπήρχε νέφωση με διάταξη στα σύννεφα ολίγο περίεργη. Κατά μήκος του ουρανού υπήρχε σοβαρή ένδειξη από ίχνη που κατά την εκτίμηση πολλών αναφέρονται σε αεροψεκασμούς με διάφορα χημικά, είτε για την επίδρασή τους στο ανθρώπινο σώμα και κυρίως στον ανθρώπινο εγκέφαλο, είτε για την επίδρασή τους στο έδαφος αλλά και στο γενικότερο περιβάλλον, με άγνωστο πάντα σκοπό. Τι μπορεί όμως να σημαίνει ένας αεροψεκασμός ειδικά αυτή την ημέρα; (Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012)
 
Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 αναμένεται στην Ελλάδα η άφιξη της Καγκελαρίας της Γερμανίας, Αγγέλας Μέρκελ, πρόσωπο της διεθνούς πολιτικής σκηνής όχι ιδιαίτερα προσφιλές στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Οι περισσότερες συνδικαλιστικές, πατριωτικές και εργατικές οργανώσεις, ετοιμάζουν μαζικές διαδηλώσεις και για λόγους ασφαλείας, τα σημεία που θα περάσει η εν λόγω κυρία και που θα μεταβεί, θα φρουρούνται με έκτακτα δρακόντεια μέτρα. Βέβαια, μία καλή «βροχούλα» σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, να λειτουργούσε αποτρεπτικά στη συσπείρωση των διαδηλωτών και στον αριθμό τους.

Κανένα δελτίο καιρού δεν προβλέπει την επίμαχη ημέρα βροχόπτωση, αλλά, λέω εγώ τώρα, αν τελικά θα στάζει την Τρίτη (9 Οκτωβρίου 2012) ο ουρανός, παρά τις προβλέψεις, τότε σίγουρα έγινε ψεκασμός στον Αθηναϊκό ουρανό για καθαρά πολιτικούς λόγους, πράγμα καταδικαστέο. Δεν περιμένουμε φυσικά να βγει κάποιος και να παραδεχθεί το προφανές, απλά, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και καταγράφουμε τι γίνεται τελικά γύρω μας. Αλλά, καταλήγοντας, επειδή δεν είμαστε από ζάχαρη και δεν κινδυνεύουμε να λιώσουμε από το νερό, όσοι θέλουμε να διαδηλώσουμε ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ, ασφαλώς δεν θα κάνουμε πίσω από μία βροχή.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 08/10/2012, 04:17 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για BMW
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Συνεργείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Λιβαδά 32 (Μπουρνάζι), 121 33 Περιστέρι Αττικής
Τηλ.: +302105760655, Fax: +302105758862
Δείτε μας στο παγκόσμιο χρυσό οδηγό AiYellow.
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα