IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Το Ford Focus ST με την υπογραφή του οίκου Wolf Racing


Ακόμη και απευθείας από το εργοστάσιο, το Focus ST είναι ένα κορυφαίο συμπαγές σπορ αυτοκίνητο. Το καμάρι της Ευρωπαϊκής Ford διακρίνεται κυρίως για την πρωτοποριακή τεχνολογία και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά χειρισμού. Τώρα, ο βελτιωτικός οίκος Wolf Racing προσφέρει στο ισχυρότερο μέλος της γκάμας Ford ST, 3 στάδια βελτίωσης των επιδόσεων, καθώς κι ένα ολοκληρωμένο σύνολο των στοιχείων ρύθμισης και στιλ. Η Wolf Racing βάζει σπιρούνια στο νέο Ford Focus ST. Ο οίκος κατάφερε να πετύχει μία ισχύ μέχρι 370 ίππους και 556 Nm ροπής από τον κινητήρα EcoBoost, ο οποίος διαθέτει 250 ίππους στη βασική του έκδοση.
 
Η βελτίωση της απόδοσης οφείλεται στη βελτιστοποίηση του κινητήρα, του λογισμικού, του υπερσυμπιεστή καυσαερίων και της εξαγωγής, και είναι διαθέσιμη σε 3 στάδια. Στο 1ο, στην τιμή των 1.290 ευρώ, αυξάνεται η ισχύς στους 285 ίππους και η ροπή σχεδόν στα 440 Nm. Στο 2ο στάδιο, η απόδοση αυξάνεται στους 300 ίππους και η ροπή στα 450 Nm. Στα 3.240 ευρώ, ένα κατάλληλο Wolf ολοκληρωμένο σύστημα περιλαμβάνεται, ξεκινώντας από τον υπερσυμπιεστή. Στο 3ο στάδιο, με 5.900 ευρώ, οι μηχανικοί του οίκου Wolf ωθούν την ισχύ στους 370 ίππους και την ροπή στα 556 Nm. Το απαιτούμενο σύστημα σπορ εξάτμισης με τον HJS σπορ καταλυτικό μετατροπέα, προσφέρεται επίσης από τον Wolf.
 
Μία τέτοια απόδοση, φυσικά, αυξάνει τις απαιτήσεις για το σύστημα πέδησης. Για το λόγο αυτό, ο οίκος Wolf Racing προσφέρει ένα υψηλής απόδοσης σύστημα πέδησης με διάτρητα και εσωτερικά αεριζόμενα δισκόφρενα στην τιμή των 3.350 ευρώ. Έχουν μια διάμετρο από 370 χλστ. και ένα πλήρες πάχος 35 χλστ. Μαζί με τις 6-πίστονες σταθερές δαγκάνες αλουμινίου, εξασφαλίζουν σημαντικά μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, καλύτερη απόκριση και υψηλή σταθερότητα. Κατόπιν αιτήματος, ο οίκος Wolf Racing προσφέρει ένα ειδικό φινίρισμα για τις δαγκάνες.


 
Για το αμάξωμα ο οίκος Wolf Racing θέτει σημαντικές οπτικές πινελιές. Ένα ευρύ φάσμα των στιλιστικών εξαρτημάτων για το αυτοκίνητο sedan και touring εγγυάται έναν υψηλό βαθμό ατομικότητας και σπορ όψης. Αυτά κυμαίνονται στα 95 ευρώ για την κάλυψη των φώτων, στα 165 ευρώ για στα χείλη της αεροτομής της οροφής, στα 338 ευρώ για τις πλαϊνές ποδιές (μαρσπιέ) και στα 395 ευρώ για τα εμπρός σπόιλερ συμπεριλαμβανομένων της λεπίδας της αεροτομής και της πίσω ποδιάς. Εκτός από το εμπρός και πίσω καλύμματα των προβολέων, όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα είτε άβαφα ή με ένα φινίρισμα άνθρακα.
 
Οι πίσω ποδιές ταιριάζουν επίσης απόλυτα με το σύστημα σπορ εξάτμισης Wolf, τις οποίες ο οίκος Wolf προσφέρει για τo νέο Focus ST. Οι από ανοξείδωτο χάλυβα σωλήνες εξάτμισης τοποθετούνται είτε στο μέσον ή στα εξωτερικά άκρα του πίσω προφυλακτήρα. Στην τελευταία περίπτωση, ο αριθμός των απολήξεις διπλασιάζεται σε 4, από 2. Αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη ως ένα πλήρες σετ για 1.950 ευρώ. Σε περίπτωση αναβάθμισης μόνο των εμπρός και πίσω σιγαστήρων, το κόστος είναι στα 1.040 ευρώ.
 
Η ελικοειδής ανάρτηση εγγυάται ιδανικές οδικές συνθήκες σε κάθε περίπτωση. Είναι διαθέσιμη στα 1.249 ευρώ και χαμηλώνει το ST sedan μέχρι 50 χλστ. εμπρός και μέχρι 40 χλστ. πίσω. Τα spring sets για το sedan και το touring είναι διαθέσιμα για 189 ευρώ. Για την επέκταση του εύρους 40 χλστ. ανά άξονα, ο οίκος Wolf Racing διαθέτει αποστάτες στα 110 ευρώ. Η υψηλής απόδοσης ανάρτηση συμπληρώνεται από ένα ευρύ φάσμα αποκλειστικών ζάντες αλουμινίου 17-20 ιντσών. Τα δύο σχέδια (Race και Lupus), είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, και μπορούν επίσης να παραγγελθούν με αίτημα ως πλήρεις τροχοί. Η είναι διαθέσιμη σε 18-20 ίντσες με τιμές από 249 ευρώ έκαστη. Η Lupus διατίθεται σε 17-19 ίντσες με τιμή από 199 ευρώ ανά τροχό.

Με ολοκληρωμένο πλήρες πακέτο για το νέο Ford Focus ST, ο οίκος Wolf Racing έχει θέσει για άλλη μια φορά υπό δοκιμασία την εξαιρετική τεχνογνωσία του στις βελτιώσεις πάνω στα μοντέλα της Ford. Δεν δίνει έμφαση μόνο στην επαρκή βελτιστοποίηση της απόδοσης, αλλά προσδίδει στο συμπαγές σπορ αυτοκίνητο μία αδιαμφισβήτητα ισχυρή και οπτικά ελκυστική εμφάνιση. Όλα τα προϊόντα είναι τώρα διαθέσιμα απευθείας από τον οίκο Wolf Racing και μπορούν να παραγγελθούν online στο www.wolf-racing.de.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 08/04/2013, 06:19 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Opel
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΣ

Συνεργείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Χαμαρέτου 91, 231 00 Σπάρτη
Τηλ.: +302731089291, Fax: +302731089250
Τηλ. εκτάκτου ανάγκης: +306976880298
E-mail: kanellakos.service@gmail.com

 

 
Χρήσιμα