IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Porsche 911 Carrera S Cabrio με την υπογραφή Gemballa
Η Porsche 991 Carrera S Cabrio συνδυάζει την ταχύτητα και το στιλ, με μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Τώρα ο οίκος Gemballa βάζει το κερασάκι στην τούρτα με τη νέα GT αεροδυναμική και το τεχνολογικό πακέτο. Το πρόσωπο του αεροδυναμικού πακέτου Gemballa GT είναι ο έντονα ανατομικός εμπρός προφυλακτήρας, του οποίου οι 3 μεγάλοι αεραγωγοί και τα σπόιλερ από ανθρακονήματα, δίνουν στο αυτοκίνητο μια πιο επιθετική όψη του. Οι καμπύλες γραμμές της 991 Carrera S Cabrio τονίζονται περαιτέρω από τις πιο βαριές ανατομικές πλαϊνές ποδιές που οδηγούν το βλέμμα μας στην εκ νέου πίσω εικόνα. Εδώ, η σκούρα βαμμένη εσοχή στον προφυλακτήρα, διαθέτει μία λωρίδα ανθρακόνημα μεταξύ των φώτων, διαχύτη με εγκοπές στις εξαγωγές και το σπόιλερ Gurney, που κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται ότι είναι ακόμη χαμηλότερο και φαρδύτερο.
 
Όλα αυτά τα στοιχεία Gemballa κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, με φυσική εμφάνιση ή βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, και εκτός από το σπόιλερ Gurney, συνδέονται με τα εργοστασιακά σημεία στήριξης. Το αεροδυναμικό πακέτο ξεκινά από 19.860 ευρώ (στη Γερμανία με το ΦΠΑ), συμπεριλαμβανομένων της βαφής και της τοποθέτησης. Οι 2 τριπλές εξατμίσεις με ενεργοποίηση ελέγχου ήχου του γκαζιού, παίρνουν ένα φύλλο απ’ το βιβλίο ιστορίας της Gemballa. Αυτό είναι η ερμηνεία το των 6-πλών εξαγωγών του 21ο αιώνα, που είδαμε για πρώτη φορά στο Gemballa Avalanche, ένα δημιουργικό θαύμα της δεκαετίας του 1980. Εκτός από τον βαθύτερο και πιο συγκροτημένο ήχο, αυτό το σύστημα εξάτμισης προσθέτει έως και 10 ίππους επιπλέον. Τα πιο κοντά ελατήρια που λειτουργούν με το PASM ενεργό σύστημα απόσβεσης του εργοστασίου, χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 20 χλστ. Σε συνδυασμό με τις 21 ιντσών ζάντες Gemballa GForged-one, δίνουν στο αυτοκίνητο μια πιο συγκροτημένη όψη.
 
Διαθέσιμες σε black magic ή gunmetal, με ή χωρίς γυαλιστερό φινίρισμα «κομμένο διαμάντι», οι ultra-light κράματος ζάντες ζυγίζουν λιγότερο απ’ ό,τι οι αντίστοιχες εργοστασιακές των 20 ιντσών, προς όφελος του μη αναρτώμενου βάρους και του χειρισμού. Οι τιμές ξεκινούν από 8.948 ευρώ (με ΦΠΑ) για όλο το σετ (4άδα) στη Γερμανία, ανάλογα με τον συνδυασμό τροχού/ελαστικού. Μια άλλη μοναδική προσφορά της Gemballa είναι η υψηλή απόδοση του συστήματος πέδησης που έχει αναπτυχθεί σε συνδυασμό με την Brembo. Εκτός από τις μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης, το σύστημα αυτό ουσιαστικά δεν έχει φθορές. Όταν είναι ανοικτό προς τον ουρανό ένα κάμπριο, αναδεικνύει τέλεια τον εσωτερικό χώρο, που είναι ένας παραδοσιακός ιδιότυπος Gemballa. Οι πελάτες μπορούν να έχουν το δικό τους εσωτερικό σχεδιασμένο κατά παραγγελία και είναι χειροποίητο και με haute couture ραπτική.

Στην περίπτωση αυτή, η παλέτα των υλικών και των χρωμάτων που διατίθενται κυμαίνονται από τα καλύτερα δέρματα και Alcantara με την επένδυσή τους να κατασκευάζεται από συμπληρωματικά χρώματα υψηλής ποιότητας ξύλου, ανθρακονήματα ή αλουμίνιο. Κυριολεκτικά κάθε λεπτομέρεια δίνει το δικαίωμα να ορίζεται πολύ λεπτό δέρμα που καλύπτει τους επιμέρους διακόπτες ή αεραγωγούς που ολοκληρώνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Σε πιο τεχνικό επίπεδο, ο πιο πρόσφατος multimedia εξοπλισμός μπορεί να εγκατασταθεί, παρέχοντας πολύ υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο για να συμπληρωθούν τα μαγευτικά κομμάτια που διαδραματίζει ο επίπεδος boxer 6-κύλινδρος κινητήρας.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 20/04/2013, 02:20 πμ.)
 
 
 
  
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η. ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΣ

Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ Παντός Τύπου (Φανοποιΐας/Αναλώσιμα) & Μάρκας
Αθηνών 105, 241 00 Καλαμάτα
Τηλ.: +302721020401, Τηλ. & Fax: +302721092221
E-mail: info@eftihiakos.gr, Website: www.eftihiakos.gr

 
Χρήσιμα