IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
5+ χρόνια online, 1 έτος αναβάθμισης, 1 μοναδικό δώρο για σας!


Ήταν 26 Μαρτίου του 2008, όταν βγήκαμε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο με την ηλεκτρονική μας μορφή. Μετά 5 και πλέον χρόνια και ενός γεμάτου έτους της ριζικής μας αναβάθμισης, το γιορτάζουμε με ένα μοναδικό δώρο για σας.
Του Δημήτρη Σπυράκη
Μετά από 59 χρόνια αδιάκοπης έντυπης παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου, παράλληλα με την έκδοση του περιοδικού «ΙΧ αυτοκίνητο motor show», θέσαμε σε λειτουργία και δη διαδικτυακή μας μορφή, ως επιτακτική ανάγκη των καιρών, το ixauto.gr. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν. Η έντυπη μορφή μας έγινε πλέον μουσειακή (εκεί θα καταλήξουν σχεδόν όλα τα έντυπα, κλαδικά και μη) και αφοσιωθήκαμε στην ηλεκτρονική μας μορφή από τις αρχές του 2010. Την άνοιξη του 2012 ξεκινήσαμε τη σχεδίαση της ανανεωμένης μορφή του δικτυακού μας τόπου, 4 ολόκληρα χρόνια μετά τη γέννησή του. Στις 6 Ιουνίου του 2012 η αναβαθμισμένη μας μορφή ήταν έτοιμη να εκτεθεί στο κοινό του διαδικτύου, όπως και έγινε. Κι εκεί άρχισαν όλα...
 
Εκρηκτικοί ρυθμοί ανάπτυξης
Η κρίση δημιουργεί και ευκαιρίες. Αυτή αναζητήσαμε κι όπως φάνηκε στην πορεία, είχαμε στοχεύσει καλά. Πολύ καλά! Ο αρχικός μας στόχος αναφερόταν σε υπερδιπλασιασμό της απήχησης του μέσου με την συμπλήρωση ενός έτους, δηλαδή στις 6 Ιουνίου του 2013. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Ο λόγος; Ήρθε πολύ πιο γρήγορα! Στο μισό χρονικό διάστημα, δηλαδή στους 6 μήνες (Ιανουάριος 2013) η αύξηση της επισκεψιμότητας ήταν «μόλις»... 235% (από 17.000 σε 57.000). Το γεγονός αυτό μας οδήγησε σε αναθεώρηση των στόχων μας, για τους οποίους δουλεύουμε σκληρά, αλλά είμαστε σίγουροι για την επιτυχία, γιατί έχουμε έναν μεγάλο σύμμαχο. Εσάς!
 
Ρητή δέσμευση
Φυσικά, η ρητή μας δέσμευση προς όλους, είναι η διατήρηση του ύφους γραφής, του ήθους των στελεχών μας, της διαρκούς αναζήτησης της αλήθειας, σ’ έναν κλάδο όπως η αυτοκίνηση, που κι αυτός δεν είναι «καθαρός», όπως πολλοί άλλοι κλάδοι (δυστυχώς) στη χώρα μας. Η δύναμή μας είστε εσείς. Από εσάς ξεκινούν όλα. Όσο περισσότεροι θα είστε, τόσο πιο βαθειά στα γεγονότα θα μας οδηγείτε. Τόσο πιο δυναμικά στο ρεπορτάζ, τόσο πιο πολύ στη μαχόμενη δημοσιογραφία, κόντρα στα οικονομικά συμφέροντα που αμαυρώνουν τον χώρο του αυτοκινήτου. Εμείς θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ τον «πλούτο» της ενημέρωσης, με αντάλλαγμα τη δική σας εμπιστοσύνη.
 
Ένα μοναδικό δώρα για εσάς!
Θέλοντας να επιβραβεύσουμε εσάς που μας αναδείξατε και μας κάνετε μέρα με την ημέρα όλο και πιο ισχυρούς, στην προσπάθειά μας για την καθιέρωση ως του πιο έγκυρου και καυστικού μέσου ενημέρωσης στο χώρο του αυτοκινήτου, αξία για μας απόλυτα αδιαπραγμάτευτη, σας προσφέρουμε ένα μοναδικό δώρο. Ένα κινητό τηλέφωνο Nokia Asha 311, για να την «ακούσετε» καλά και διπλά (dual sim), όπως την «ακούσαμε» κι εμείς με τους αλματώδης ρυθμούς ανάπτυξης που παρουσιάσαμε αυτό το χρονικό διάστημα. Σε συνεργασία λοιπόν με το «αδελφοποιημένο» μέσο ενημέρωσης vivanews.gr, πατήστε εδώ για να οδηγηθείτε στον διαγωνισμό μας, που λήγει την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013. Αν τελικά δεν θα είστε εσείς ο τυχερός/ή, δεν έχετε παρά να περιμένετε τον επόμενο διαγωνισμό μας, αφού δεν θα σταματήσουμε (ευχόμαστε ποτέ), να γιορτάζουμε μαζί σας τις επιτυχίες μας.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 08/06/2013, 11:24 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
Ζ. & Γ. ΧΑΛΙΔΑΣ

Χρώματα Αυτοκινήτων, Σκαφών, Κτιρίων
Μυστρά 25, 165 61 Γλυφάδα Αττικής
Τηλ.: +302109631114, +302109623199, E-mail: halidaszg@gmail.com
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα