IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Πρόταση βελτίωσης της Pogea Racing για την Alfa Romeo 4C


Από το 1997, η Pogea Racing αναπτύσσει και κατασκευάζει προϊόντα για να εξατομικεύει τα σπορ αυτοκίνητα. Ως εκ τούτου, έχει νόημα όταν οι τεχνικοί της εταιρίας στο Friedrichshafen (Φριντρισχάφεν) της Γερμανίας είναι απασχολημένοι με την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου, δοκιμασμένου από το TÜV, προγράμματος βελτίωσης για τη νέα 4C, το πρόσφατο σπορ μοντέλο της οικογένειας της Alfa Romeo. Στόχος είναι οι ισχυρές βελτιώσεις επιδόσεων, εξαρτήματα για τη μείωση της αντίστασης της αεροδυναμικής και εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 19 και 20 ιντσών. Τα εξαρτήματα της ανάρτησης για σπορ αίσθηση και απόδοση και οι ευγενείς τροποποιήσεις στο εσωτερικό από δέρμα, αλουμίνιο και ανθρακονήματα, ολοκληρώνει το χαρτοφυλάκιο του μοντέλου.
 
Το αεροδυναμικό κιτ της Pogea Racing σε lifestyle σχεδιασμό είναι εντυπωσιακά σπορ. Τα πρόσθετα τμήματα που αφορούν στο αμάξωμα είναι 100% από ανθρακονήματα, για το εμπρός μέρος, τα πλαϊνά καθώς και για το τελείωμα του αυτοκινήτου, προσθέτοντας όχι μόνο οπτική έκκληση στην Alfa Romeo 4C αλλά μπορούν ταυτόχρονα να μειώσουν τις δυνάμεις άνωσης και να αυξήσουν την οδηγική ευστάθεια, ιδιαίτερα σε υψηλές ταχύτητες. Όλα αυτά έχουν ιδιαίτερο νόημα, με δεδομένη την τεράστια αύξηση ισχύος που έχει αποκτηθεί από τις βελτιώσεις επιδόσεων της Pogea Racing.
 
«Ως αποτέλεσμα της εμπειρίας μας με τον ίδιο κινητήρα, αναμένουμε μια αύξηση της ισχύος σε περίπου 415 ίππους και 450 Nm ροπής», προβλέπει ο κ. Eduard Pogea, ιδρυτής και ιθύνων νους στην Pogea Racing, προσθέτοντας: «Για να επιτευχθεί αυτό, είναι απαραίτητες διάφορες μετατροπές στον κινητήρα. Νέοι υπερσυμπιεστές, σωληνοειδής πολλαπλή εξαγωγής κι ένα σύστημα εξάτμισης με τον έλεγχο της βαλβίδας, θα αντικαταστήσουν τα εξαρτήματα της σειράς, ενώ βελτιστοποιείται η παροχή καυσίμου και το σύστημα ψύξης. Είναι μία καλά συντονισμένη βελτιστοποιημένη διαχείριση του κινητήρα». Ο καθένας πίσω από το τιμόνι της βελτιωμένης Alfa Romeo 4C, θα απολαύσει τον μπάσο ήχο και σαφώς την αίσθηση ευελιξίας του αυτοκινήτου.


 
Ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του υπερτροφοδοτούμενου Alfa Romeo 4C, η Pogea Racing κάνει τις ζάντες της XCUT σε 19 και 20 ιντσών ειδικές εκδόσεις. Αναπτυγμένο σε συνεργασία με τις KW Automotive, DCC και Clubsport, το κιτ ανάρτησης θα κάνει τη δυναμική συμπεριφορά ακόμα πιο σπορ. Εκτός από το υπάρχον βασικό εσωτερικό, η Pogea Raving σχεδιάζει αξεσουάρ φτιαγμένα από αλουμίνιο, ανθρακονήματα ή δέρμα. Οτιδήποτε κι αν θελήσει ο οδηγός (κάτοχος) της Alfa Romeo 4C, μπορεί να το ζητήσει, από τα εξατομικευμένα χαλάκια δαπέδου (πατάκια) μέχρι και την πλήρη κάλυψη του εσωτερικού χώρου με δέρμα.

Η Pogea Racing GmbH είναι μια εταιρία που επικεντρώνεται στην λεπτή χειροτεχνία των βελτιώσεων των οχημάτων. Εκτός από την ανάπτυξη βελτιώσεων με chip σε δυναμόμετρο Dynojet για όλους τους τροχούς για όλα τα τρέχοντα μοντέλα οχημάτων, καθώς και την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των κλασικών αυτοκινήτων, έχει ένα πάθος για τα οχήματα που είναι εξατομικευμένα και αποκλειστικά, όπως και οι ιδιοκτήτες τους. Η Pogea Racing προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης του εσωτερικού των αυτοκινήτων και βελτιώσεις για βελτιστοποίηση της απόδοσης και της αεροδυναμικής (www.pogea-racing.com).
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 17/06/2013, 05:59 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Smart
ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

Συνεργείο - Ανταλλακτικά
Κάστρου Υμηττού 3, 131 22 Ίλιον, Τηλ. & Fax: +302102631741
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα