IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
H Kosmocar νέα εκπρόσωπος της Bugatti στην Ελλάδα

Η επιτυχημένη παρουσία της Kosmocar AE, μέσω της Bentley Athens, στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων ενισχύεται σήμερα ακόμη περισσότερο με την εκπροσώπηση και της Bugatti Automobiles SAS. Η Kosmocar AE, Επίσημος Εισαγωγέας των VW, Audi και Bentley για την Ελλάδα και, από τον Μάρτιο του 2008, Επίσημος Επισκευαστής και των Lamborghini, μετά την επιτυχημένη πορεία της Bentley Athens, εξουσιοδοτείται τώρα και με την εκπροσώπηση της Bugatti για την Ελληνική αγορά. Η επί 4 δεκαετίες γόνιμη σχέση της Kosmocar ΑΕ με τον Όμιλο VW, σε συνδυασμό με την οργάνωση/πρότυπο της εταιρίας και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, ήταν τα στοιχεία που έσπειραν τον σπόρο μιας ακόμη εμπορικής συνεργασίας με τον Όμιλο, στον οποίο ανήκει η φημισμένη γαλλική εταιρεία από το 1998.

Η Bugatti Automobiles SAS. είναι ο κατασκευαστής της Veyron 16.4, του κορυφαίου supercar όλων των εποχών, ή, για πολλούς, του μοναδικού supercar! Κι αυτό γιατί η διαφορά της, σε επίπεδο τεχνολογίας, απόδοσης και επιδόσεων, από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στους δρόμους καθιστά την Veyron 16.4 απίστευτη όσο και αληθινή. Η ιδέα της εξέλιξης ενός 4κίνητου σπορ αυτοκινήτου που θα έσπρωχνε στο απόλυτο όριο τις δυνατότητες της τεχνολογίας θα μπορούσε να υλοποιηθεί μόνο με την κατάργηση κάθε έννοιας συμβιβασμού. Και ένα αυτοκίνητο όπως η Veyron 16.4 θα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο από έναν κατασκευαστή με την ιστορία, την παράδοση και το αγωνιστικό παλμαρέ του «ατελιέ» που ίδρυσε ο Εττόρε Μπουγκάτι το 1900.

Η εξωτική, χειροποίητη, 4κίνητη Bugatti Veyron 16.4 είναι ένα αυτοκίνητο που επαναπροσδιορίζει κάθε προηγούμενη έννοια δύναμης, πολυτέλειας και σπορ συμπεριφοράς. Ένα πραγματικό έργο τέχνης με 8.000 κ.εκ., 16 κυλίνδρους και 1.001 ίππους που ξεπερνά τα 400 χ.α.ώ. (407 για την ακρίβεια) και επιταχύνει από στάση σε 2,5’’ μέχρι τα 100 χ.α.ώ., σε 7,3’’ μέχρι τα 200 χ.α.ώ. και σε 16,7’’ μέχρι τα 300 χ.α.ώ. O εκπληκτικός 16κύλινδρος κινητήρας με τα 4 τούρμπο, η «καρδιά» της Veyron 16.4, είναι ο δυνατότερος κινητήρας στον κόσμο. Παρέχει μέγιστη ροπή 127,4 kgm στις 2.200-5.500 σ.α.λ. και αποτελεί ένα αριστούργημα της σύγχρονης τεχνολογίας. Παράλληλα, το 7άρι κιβώτιο ταχυτήτων DSG, με αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία, διαθέτει 2 συμπλέκτες και πραγματοποιεί αλλαγές ταχυτήτων σε λιγότερο από 0,15’’. Πέρα, όμως, από τις επιδόσεις είναι και η μοναδική χειροποίητη κατασκευή.

Στο «εργαστήρι» της Bugatti, στο Μόλσχαϊμ της Αλσατίας, καθένα από τα 3.700 κομμάτια της Veyron τοποθετείται, αποκλειστικά με το χέρι, σε μια τελετουργική διαδικασία που κρατάει μια εβδομάδα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της Veyron 16.4 είναι αναμενόμενα κορυφαία. Τιτάνιο, ανθρακονήματα, μαγνήσιο και αλουμίνιο εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό βάρος. Την ίδια στιγμή, μοναδικής ποιότητας δέρμα και alcantara κοσμούν το εσωτερικό. Μέχρι την ολοκλήρωση των νέων εγκαταστάσεων της Bentley Athens, στο Μαρούσι, στο τέλος του 2008, η Bugatti έχει ως έδρα την έκθεση της Bentley Athens (Μ. Αλεξάνδρου 2 στην Αργυρούπολη). H Kosmocar ΑΕ είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που επελέγη να εκπροσωπεί και την Bugatti Automobiles SAS.

 
 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Subaru
Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Μον. ΕΠΕ

Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Καποδιστρίου 72, 142 35 Φιλοθέη (Αλσούπολη)
Τηλ.: +302106831774, Fax: +302106831175, E-mail: subaru_filothei@yahoo.gr
 
Χρήσιμα