IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Πρόταση βελτίωσης για το Audi TT RS από τον οίκο ΑΒΤ Sportsline


Το Audi TT είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του. Το αυτοκίνητο συνδυάζει την κομψότητα, τον δυναμισμό και τις συμπαγείς διαστάσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. «Αυτό είναι το πώς ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να μοιάζει», λέει ο κ. Hans-Jürgen Abt, διευθύνων σύμβουλος του παγκοσμίως μεγαλύτερου βελτιωτή αυτοκινήτων που παράγονται από τον όμιλο VW, ο οποίος έχει μια προτίμηση για το TT. «Για εμάς, τόσο το coupe όσο και το roadster, είναι μια ιδανική βάση για να εργαστούμε. Στο τέλος, μπορείτε να πείτε πώς θέλει να αποδίδει, απλά κοιτάζοντας ένα TT», προσθέτει ο κ. Abt.
 
Η παραδοσιακή Βαυαρική εταιρία έχει επομένως κάνει κάτι με όλες τις εκδόσεις RS και με έως 470 ίππους, προάγει το ABT Power S. Το Audi TT RS, επομένως, δεν δείχνει μόνο ως ένα σούπερ σπορ αυτοκίνητο, είναι στην πραγματικότητα και πάρα πολύ. Ή, για να το θέσουμε πιο λακωνικά, το ABT TT RS είναι ένα μεγάλο ονειρεμένο αυτοκίνητο με μόνον 4,2 μέτρα μήκος. Αυτό που έχουν κάνει οι μηχανικοί της ABT Sportsline πραγματικά κόβει την ανάσα. Μια βελτιστοποιημένη διαχείριση του κινητήρα, η χρήση ενός intercooler αέρα-αέρα που αναπτύχθηκε από την ABT κι ένας υπερσυμπιεστής ΑΒΤ μετατρέπει την απόδοση από 340 ίππους σε έως και 470 ίππους. Η ροπή αυξήθηκε από τα 450 στα 630 Nm.
 
Το ABT TT RS είναι πολύ ισχυρό σε όλες τις ταχύτητες. Το κομψό σπορ αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 3,9’’ για τα 0-100 χ.α.ώ. ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει πλέον τα 285 χ.α.ώ. Για να θέσουμε αυτό το ABT Power στο δρόμο με σωστό σχεδιασμό, έχει αναπτυχθεί μία οπτικά ελκυστική πίσω αεροτομή τόσο για το κουπέ όσο και για το roadster, η οποία εναρμονίζει τη δυναμική σιλουέτα του ΤΤ και υπογραμμίζει την υπεροχή του. Χάρη στα ABT ελατήρια ανάρτησης, το αυτοκίνητο έχει χαμηλώσει άλλα 30 χλστ. Ένα βελτιστοποιημένο αποτύπωμα άνθρακα κι ένας καλύτερος ήχος πηγάζει από το σύστημα εξάτμισης ABT ανοξείδωτου χάλυβα (ο μεσαίος και ο πίσω σιγαστήρας). Το σπορ σύστημα πέδησης ABT παραμένει σε ελεγχόμενη θερμοκρασία λειτουργίας, ακόμα και σε κρίσιμες καταστάσεις.

Ο οίκος ΑΒΤ μας προτείνει επίσης και τους CR, DR και ER σπορ τύπου τροχούς 19 ή 20 ιντσών που ταιριάζουν με το ΤΤ. Άσχετα με το ποια θα είναι η επιλογή τροχού, όλοι τους έχουν σταθερά μειωμένο βάρος και βελτιστοποιηθεί. Οι μη αναρτώμενες μάζες κρατήθηκαν όσο το δυνατόν χαμηλότερα, όπου βελτιώνει την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και την απόσβεση κατά πολύ. Ο κορυφαίος ΑΒΤ τροχός είναι σίγουρα ο νέος υψηλής απόδοσης ER με 10 ακτίνες κι ένα δυναμικό λύγισμα. Για το TT RS, ο τροχός είναι διαθέσιμος ως έκδοση cast, ER-C και ως ER-F. Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι τροχοί μπορούν να αγοραστούν σε συνδυασμό με ελαστικά υψηλών επιδόσεων. Τελικά, η πραγματικά σπορ οδήγηση ξεκινάει με αυτά (www.abt-sportsline.com).
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 29/06/2013, 03:38 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
Ζ. & Γ. ΧΑΛΙΔΑΣ

Χρώματα Αυτοκινήτων, Σκαφών, Κτιρίων
Μυστρά 25, 165 61 Γλυφάδα Αττικής
Τηλ.: +302109631114, +302109623199, E-mail: halidaszg@gmail.com
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα