IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Η ΔΕΗ από το υπερπέραν!


Την ίδια στιγμή που κάποιοι σκέφτονται σοβαρά να μετοικήσουν (για πάντα) στον «Κόκκινο Πλανήτη» (Άρη), η Ελληνική ΔΕΗ βρίσκεται σε μία άλλη διάσταση, πέρα από κάθε Γαλαξιακό σύμπλεγμα, και το δείχνει!..
Του Δημήτρη Σπυράκη
Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκα στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Άνω Γλυφάδα Αττικής. «Μαγαζί-γωνία», γεμάτο ασφυκτικά πελάτες, που οι μισοί προσπαθούσαν να φτάσουν σε κάποιο από τα ταμεία είσπραξης να πληρώσουν όσα τους είχαν απομείνει στις τσέπες, με τους άλλους μισούς να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να διακανονίσουν τις οφειλές τους, σαφώς αδυνατώντας να μπορούν να βρίσκονται στην ουρά των «πλουσίων» συμπολιτών τους που θα περνούσαν μια «βόλτα» από τα ταμεία. Ο σκοπός ήταν να διαπιστώσω από κοντά αυτή τη χαοτική κατάσταση που πολλοί από εσάς τους αναγνώστες μας, έχετε επικοινωνήσει και περιγράψει, αγανακτισμένοι φυσικά.
 
Διαδήλωση σε κλειστό χώρο
Κάπως έτσι μου φάνηκε η κατάσταση όταν μπήκα στο ομολογουμένως μικρό χώρο εξυπηρέτησης του κοινού. Οι πιο πολλές πληρωμές ήταν για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς, αρκετές φορές όχι από οικονομική αδυναμία των υπόχρεων, αλλά από την διαρκή αναβολή πληρωμής των εμπρόθεσμων λογαριασμών τους, που προκαλείται από τις μεγάλες ουρές στα ταμεία είσπραξης. Από αναβολή σε αναβολή, η πληρωμή γίνεται αναγκαία και επιτακτική όταν ο λογαριασμός έχει λήξει και τίθεται σοβαρό πρόβλημα ενδεχόμενης διακοπής της ηλεκτροδότησης. Η αλήθεια είναι ότι το προσωπικό δεν κωλυσιεργεί, το αντίθετο μάλιστα, αλλά το πλήθος είναι τόσο πολύ, που όταν το παρατηρείς από μία γωνία, σου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για μία διαδήλωση «κλειστού χώρου».
 
Για άλλο πήγα, σε άλλο έπεσα!
Το «λαβράκι» βγήκε όταν πήγα να πάρω ένα χαρτάκι προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση του κοινού. «Δεν υπάρχουν πλέον νούμερα. Τελείωσαν. Απλά περιμένετε κοντά σ’ αυτόν που έχει το τελευταίο νούμερο κι αν θα σας δεχθούν», μου είπε ένας ευγενής νεαρός που περίμενε με το δικό του νούμερο... 266! Πριν αναζητήσω το τελευταίο «βαγόνι» του... τρένου το μάτι μου περιεργάστηκε για λίγο το «μαγικό» χαρτάκι που κρατούσε ο νεαρός, που μονολογούσε για την όλη κατάσταση του καταστήματος. «Θα σας παρακαλούσα, μόλις τελειώσετε, να μου δώσετε το χαρτάκι σας. Έχει κάτι το μοναδικό», του αποκρίθηκα, κι όταν του έδειξα τις «λεπτομέρειες» που εκείνος δεν είχε προσέξει, ξέσπασε σε γέλια. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Ημερομηνία 34/00/00, ώρα νυχτερινού κέντρου (23:31:36), με 56 πελάτες σε αναμονή για να εξυπηρετηθούν από μόλις 2 υπαλλήλους και φυσικά, με άγνωστο μέσο χρόνο αναμονής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΔΕΗ βρίσκεται σε άλλη διάσταση, στο υπερπέραν! Και το δείχνει!
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 09/07/2013, 00:48 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Volkswagen
ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ ΑΕ

Έκθεση - Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 47, 264 42 Πάτρα
Τηλ.: +302610420373, Fax: +302610423772
Έκθεση - Συνεργείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
3ο χλμ. Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, 271 00 Πύργος
Τηλ.: +302621034863, Fax: +302621032272
E-mail: vw@deltacar.gr, Website: www.deltacar.gr

 

 
Χρήσιμα