IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Κομψοτέχνημα στην υπηρεσία της οικογένειας το νέο ABT AS6-R


Τι θα έλεγε ο Sherlock Holmes; «Watson, αυτό το αυτοκίνητο είναι τέλειο!» Για την ABT, το AS6-R συνδυάζει τον τρόπο ζωής και τη δυναμική με τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού οικογενειακού στέισον αυτοκινήτου. Για τον Hans-Jürgen Abt, είναι ένας ιδανικός συνδυασμός που καλύπτει όλες τις καταστάσεις της ζωής. «Αυτό το αυτοκίνητο παρέχει τόσο το χώρο όσο και τη δύναμη να σε πάει από το Α στο Β. Και γιατί όχι μέσω του περίφημου Nordschleife του Nürburgring;», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της παγκοσμίως μεγαλύτερης εταιρίας βελτίωσης αυτοκινήτων του ομίλου VW.
 
Η αύξηση της ισχύς του 4.0 λίτρων κινητήρα των 420 ίππων, πρόσθεσε άλλους 180 ίππους, φτάνοντας τώρα τους 600. Η εντυπωσιακή επιπλέον ισχύς, σχεδόν 43%, έχει καταστεί δυνατή από την καινοτόμο τεχνολογία POWER ABT S. Η βελτιστοποιημένη μονάδα ελέγχου του κινητήρα κατά μέρος και οι ABT τουρμπίνες καθιστούν το AS6-R για κυκλοφορία, ένα πραγματικά αξιόπιστο και ανώτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Με ροπή 750 Nm (550 Nm στη βασική έκδοση), ο V8 κινητήρας θα δείξει τη δύναμή του, ιδίως όταν το αυτοκίνητο πρέπει να μεταφέρει κάτι.
 
Η επιτάχυνση κάνει τους οδηγούς με σπορ καρδιά να καρδιοχτυπούν πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητο φθάνει τα 100 χ.α.ώ. από στάση σε όχι περισσότερο από 3,9’’ και τα 200 χ.α.ώ. σε 12,9’’, ενώ η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη και περιορίζεται στα 310 χ.α.ώ.(!) Αυτή η βελτίωση του οίκου ABT διαθέτει 40 ίππους περισσότερους από τη βασική έκδοση του νέου Audi RS6. Το ABT AS6-R είναι ένα τεχνικό αριστούργημα, που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς του οίκου ΑΒΤ. Είναι αυτονόητο ότι η επιπλέον δύναμη έχει υποβληθεί σε δοκιμές αντοχής, τόσο στο δρόμο όσο και στον πάγκο δοκιμών.Μετά απ’ όλα αυτά, αυτό το γρήγορο στέισον αυτοκίνητο υποτίθεται ότι θα αντέξει μια ζωή. Για τον Hans-Jürgen Abt, το AS6-R είναι ένας τέλειος συνδυασμός μεταξύ των Audi S6 και ABT AS6. Οδηγώντας το αυτοκίνητο σε κάνει να νιώθεις την ορμή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. «Ακόμα κι όταν είναι ακίνητο, θα δείτε ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι ένας νικητής, με carbon μπροστά, στους καθρέφτες, τα πλευρικά μαρσπιέ και στη πίσω αεροτομή. Προσθέστε σ’ αυτά το σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα και θα καταλάβετε το εκφραστικό βλέμμα αυτού του «φορτηγού express».

Μια ματιά στο πίσω άκρο, που περιγράφεται από τις 4 απολήξεις, σε κάνει να δεις τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Είναι απόλυτα «στρογγυλεμένο» από τους ABT DR-gun metal σπορ-τύπου τροχούς. Στο μοντέλο ΑΒΤ AS6-R, είναι τοποθετημένοι τροχοί 9x21 ιντσών με ελαστικά διάστασης 265/30ZR21. Με 5 δυναμικά λυγισμένες διπλές ακτίνες, οι εξαιρετικά ελαφρυμένοι τροχοί υποδηλώνουν την κίνηση. Οι μη αναρτώμενες μάζες έχουν βελτιστοποιηθεί για υψηλές ταχύτητες. Έτσι, το ABT AS6-R είναι κι ένα πολύ βολικό και σπορ αυτοκίνητο, ικανό να δείξει την δύναμή του ανά πάσα ώρα και στιγμή (www.abt-sportsline.com).
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 28/07/2013, 04:56 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Smart
ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΕΜΕΡΤΖΙΑΝ

Συνεργείο Αυτοκινήτων
Μενελάου & Γράμμου 44-46, 173 43 Αγ. Δημήτριος
Τηλ. & Fax: +302109702380, E-mail: semerjianrobert6@gmail.com
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.

 
Χρήσιμα