IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Ο Lewis Hamilton στον οίκο υψηλής ωρολογοποιίας IWC


O Lewis Hamilton, πρεσβευτής της IWC, επισκέφθηκε τον Ελβετικό οίκο υψηλής ωρολογοποιίας, στο Schaffhausen. Ο οδηγός της ομάδας Mercedes AMG Petronas F1 έμαθε πολλά για την ωρολογοποιία, συναντήθηκε με το προσωπικό της IWC αλλά και δημοσιογράφους και επέδειξε το ταλέντο του σε έναν προσομοιωτή F1. Η επίσκεψή του επικεντρώθηκε στη συνεργασία μεταξύ της ομάδας και του οίκου IWC, που είναι και ο επίσημος τεχνικός συνεργάτης (Engineering Partner) της ομάδας της Mercedes από την αρχή του 2013. Μετά το Ιταλικό Grand Prix στη Monza, ο λάτρης των ρολογιών και πρεσβευτής της IWC, Lewis Hamilton, ξέφυγε από την αγωνιστική περίοδο για μια ημέρα, για να γνωρίσει από κοντά την τέχνη που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.
 
Ο Hamilton εντυπωσιάστηκε από το πρωτοποριακό πνεύμα και την εξειδικευμένη γνώση της IWC. «Κατά την επίσκεψή μου στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρίας, έχω εντυπωσιαστεί από την υπερηφάνεια, το πάθος και τη δέσμευση που επενδύουν οι  ειδικοί της IWC στην επιτυχία τους», δήλωσε. «Μόνο πολύ προικισμένοι μηχανικοί και τεχνικοί, με απόλυτη αφοσίωση στην τελειότητα, μπορούν να αναπτύξουν τους μηχανισμούς των ρολογιών σε τέτοιο επίπεδο ακρίβειας και καινοτομίας. Είναι το ίδιο πάθος που δίνει κίνητρο στο τμήμα παραγωγής της Mercedes AMG Petronas, να δημιουργήσει το τέλειο αυτοκίνητο Φόρμουλα 1».
 
Ο κ. Georges Kern, διευθύνων σύμβουλος της IWC, ενθουσιάστηκε από τη συνάντησή του με τον Hamilton. «Ο Lewis Hamilton αφοσιώνεται σε ότι κάνει και εργάζεται ακατάπαυστα για την τελειοποίηση των δυνατών του χαρακτηριστικών. Για έναν οδηγό τόσο παθιασμένο με την δουλειά του, όπως ο Lewis, το ομαδικό πνεύμα, η τελειότητα και η ακρίβεια χρόνου είναι μέρος του επαγγελματικού του ήθους, όπως και για τους τεχνίτες της IWC. Είμαστε υπερήφανοι που εντάσσεται μεταξύ των Φίλων της Μάρκας. Ο ενθουσιασμός του για την τεχνολογία και το πάθος του για τον σχεδιασμό τον καθιστούν ιδανικό πρεσβευτή».


 
Η επίσκεψη του Hamilton δεν ήταν μόνο από το προσωπικό της IWC ένα πολυαναμενόμενο γεγονός. Μια ομάδα επιλεγμένων δημοσιογράφων απ’ όλο τον κόσμο ταξίδεψε στο Schaffhausen για να συνοδεύσει τον πρεσβευτή της IWC στην επίσκεψή του στο εργοστάσιο. Μετά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις, ξεκίνησε μια «εικονική κούρσα» σε έναν προσομοιωτή F1, όπου επέδειξε εντυπωσιακά τις εξαιρετικές δεξιότητές του, που τον οδήγησαν και στη νίκη του στο Hungaroring Grand Prix στην πίστα της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία.
 
Η συνεργασία της IWC με τον Lewis Hamilton και το συναθλητή του Nico Rosberg, βασίζεται στη συνεργασία της εταιρίας με την Mercedes AMG Petronas. Η IWC είναι τεχνικός της συνεργάτης από την αρχή του 2013 κι έχει το προνόμιο να συμπεριλαμβάνει τους δύο οδηγούς μεταξύ των φίλων της μάρκας. Η πλήρως ανανεωμένη συλλογή ρολογιών Ingenieur επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στη συνεργασία της IWC με την ομάδα της Mercedes. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν κάσες από αλουμίνιο, άνθρακα, κεραμικό και τιτάνιο, που είναι όλα εμπνευσμένα από το εύρος των υλικών που χρησιμοποιούνται και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

«Η καινοτομία, το πρωτοποριακό πνεύμα και η αναζήτηση για την τελειότητα, με άλλα λόγια η μηχανική απόδοση, είναι μόνο μερικά απ’ τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά των δύο εταιριών που ταυτόχρονα αποτελούν τη βάση της πετυχημένης συνεργασίας μας. Οι φίλοι των υψηλής ποιότητας σπορ μηχανικών ρολογιών μπορούν να περιμένουν, όχι μόνο για τις μελλοντικές συλλογές της IWC, αλλά και για τις περαιτέρω δραστηριότητες, στο πλαίσιο της συνεργασία μας με την Mercedes AMG Petronas», συνόψισε ο κ. Kern.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 16/09/2013, 09:47 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Opel
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Πρωτοπαπαδάκη 17 (προέκταση Γαλατσίου), 111 47 Γαλάτσι Αττικής
Τηλ.: +302102925126, Fax: +302102927095
E-mail: opeldendrinos@gmail.com, Website: www.opeldendrinos.gr
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα