IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Αυτοκίνητα Κωνσταντίνου: 30 χρόνια και έπεται συνέχεια...
Τα πρώτα 30 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου συμπλήρωσε η εταιρία Κωνσταντίνου ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται έντονα τον τελευταίο καιρό στις πωλήσεις πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων.
 
Τα πρώτα 30 χρόνια συμπλήρωσε η εταιρία Κωνσταντίνου ΑΕ, των αδερφών Κώστα και Γιάννη Κωνσταντίνου, στο χώρο του αυτοκινήτου. Και λέμε τα πρώτα, γιατί υπάρχει συνέχεια και βάθος στην εταιρία. Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό και την εγκατάστασή της σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις με την απαιτούμενη υποδομή για δραστηριότητες που αφορούν το αυτοκίνητο, η Κωνσταντίνου ΑΕ διοργάνωσε ένα εορταστικό 3ήμερο (27-29 Ιουνίου 2008), στο χώρο όπου στεγάζεται τώρα (Καλαμακίου 97 στον Άλιμο), με σκοπό να μοιραστεί με το κοινό της και τους φίλους της εταιρίας το πάθος της με την αυτοκίνηση.
 
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008, την 1η ημέρα των εορταστικών της εκδηλώσεων, κάτω από τα πολύχρωμα φώτα και υπό την ακατάπαυστη μουσική σε ρυθμούς... καλοκαιριού, οι επισκέπτες είδαν από κοντά όλα τα διαθέσιμα προς πώληση πολυτελή αυτοκίνητα της εταιρίας, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Επίσης, εκτέθηκαν για πρώτη φορά 3τροχα οχήματα trike που χρησιμοποιούν κινητήρες 500-2.000 κ.εκ., ανάλογα το μοντέλο. Από τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα ξεχώρισε μία βελτιωμένη Mercedes SL 350, μία Porsche Cayman S, από τις πιο πλήρως εξοπλισμένες σε ολόκληρη της Ευρώπη, μοναδικό κομμάτι στην Ελλάδα, ενώ την παράσταση έκλεψε μία κατακόκκινη Ferrari F430 F1, που αποτέλεσε και τον πόλο έλξης για τους παρευρισκόμενους.
 
Παρουσιαστής της εναρκτήριας εκδήλωσης της Παρασκευής 27 Ιουνίου 2008 ήταν ο κ. Κώστας Βενετσάνος, όπου με την βοήθεια των καλλίγραμμων κοριτσιών που κοσμούσαν τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, έκανε την παρουσίαση και αποκάλυψη της λαμπερής κόκκινης Ferrari, με ανάλογο φωτισμό και καπνούς να ξεχύνονται κάτω από το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, η μουσική σταμάτησε και οι τυχεροί παρευρισκόμενοι αφέθηκαν στο «μουσικό κάλεσμα» του 8-κύλινδρου κινητήρα-στολίδι του αυτοκινήτου, που δηλώνει άμεσα την ιστορία της Ιταλικής φίρμας στους αγώνες της Φόρμουλα-1.
 
Λίγο πριν, η κα. Αικατερίνη Κωνσταντίνου, έκανε μία σύντομη παρουσίαση της εταιρίας για τη δραστηριότητά της όλα αυτά τα 30 χρόνια, ενώ, όπως ήταν φυσικό, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και ταυτόχρονα απόδοση τιμής στον αδικοχαμένο Άρη Κωνσταντίνου, θύμα τροχαίου δυστυχήματος, που ήταν και ο μεγάλος απών της βραδιάς.
 
Η Κωνσταντίνου ΑΕ στεγάζεται στη λεωφόρο Καλαμακίου 97 στον Άλιμο, διαθέτοντας 400 τμ. εκθεσιακό χώρο και 600 τμ. υπόγειο, όπου μαζί με τα 1.000 τμ. εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου, διαθέτει ετοιμοπαράδοτα, για κάθε τυχόν ενδιαφερόμενο, 100 και πλέον επιλεγμένα αυτοκίνητα premium έως και executive supersport κατηγορίας, σε ανταγωνιστικές τιμές και ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις δυνατότητες του κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή. 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
SINIOROS - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων, Ευθυγραμμίσεις
(Τοποθετήσεις Συστημάτων Υγραερίου, Βελτιώσεις Chip Tuning by Overload)
Α' πάροδος Γιαννιτσών, 241 00 Καλαμάτα
Τηλ. & Fax: +302721069026, E-mail: mrsinioros@gmail.com

 
Χρήσιμα