IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Το Range Rover Evoque βελτιωμένο από την Ρωσική Larte Design


Το Range Rover Evoque αφίχθη στην κατηγορία SUV με έναν ισχυρό σπορ χαρακτήρα εξ αρχής, όπου οι προοδευτικές του γραμμές κάνουν ήδη το αυτοκίνητο αλάνθαστο, αλλά μόνο όταν είναι να συγκριθεί με άλλες μάρκες, γι’ αυτό η Larte Design φρόντισε να το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα Evoque. Η εδρεύουσα στη Μόσχα εταιρία βελτιώσεων, συνδυάζει εντυπωσιακά σχέδια με high-end προϊόντα που κατασκευάζονται από υλικά πρώτης κατηγορίας, όπως πλαστικά PU RIM και ανοξείδωτο χάλυβα, που προέρχονται κυρίως από την Γερμανική κατασκευάστρια OEM.

Λόγω του ότι τα περισσότερα SUV, όπως το Range Rover Evoque, ποτέ δεν οδηγούνται εκτός δρόμου, η Larte έχει διακριτικά ωθήσει το όχημα προς την κατεύθυνση του σπορ χαρακτήρα δρόμου, που διαπιστώνει κανείς και από την έκφραση του αυτοκινήτου με την διχρωμία του, σε μαύρο/κόκκινο. Το νέο κιτ αμαξώματος με τη μάσκα σε σχήμα κηρήθρας και η εισαγωγή αέρα στην εμπρός ποδιά, ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Σε σύγκριση με το πρότυπο Evoque, το βελτιωμένο μοντέλο της Larte έχει ξεφύγει από τα off-road χαρακτηριστικά, υπέρ ενός περισσότερο αγωνιστικού στιλ. Αυτό σημαίνει, στην πραγματικότητα, λιγότερες συνεχείς επιφάνειες, περισσότερες καμπύλες, στοιχεία αντίθεσης σε μαύρο ματ χρώμα και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Επίσης, οι 2 μεγάλοι αεραγωγοί στο πλάι που έχουν τοποθετηθεί με τα διπλά LED ημερήσια φώτα πορείας, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί.


 
Η Larte έκρινε ότι οι πλαϊνές ποδιές, αποφασιστικής σημασίας για τη δημιουργία του έντονου σπορ χαρακτήρα του οχήματος θα πρέπει να αποδοθούν σε μαύρο χρώμα, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ελκυστική αντίθεση με τις πόρτες. Το ολοκληρωμένη μαύρο high-gloss ένθετο, ενισχύει επίσης το μήκος του συμπαγούς Evoque. Τα βλέμματα αιχμαλωτίζονται στο πίσω μέρος, με την πίσω ποδιά που γίνεται από PU RIM, η οποία ακολουθεί την σχεδίαση από τον μπροστινό προφυλακτήρα, δημιουργώντας ταυτόχρονα το κατάλληλο σκηνικό για το πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων. Εκτός από το δελεαστικό ήχο, ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του συστήματος που κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι από έναν κορυφαίο προμηθευτή, την  OEM, είναι το χαραγμένο με λέιζερ, έμβλημα Larte.

Η απόδοση του κορυφαίου κινητήρα ντίζελ αυξήθηκε στους 220 ίππους, από 190 στη βασική του έκδοση, ενώ η μέγιστη ροπή του ανέβηκε, από τα 420 Nm, στα 480 Nm. Επιπλέον, με τη βοήθεια της ανάρτηση που χαμηλώνει, με έγκριση TÜV, το κέντρο βάρους του Evoque έχει πλέον μετατοπιστεί 30 χλστ. πιο κοντά στο δρόμο, βελτιώνοντας τόσο την εμφάνιση, όσο και τον χειρισμό. Οι 21 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος Larte σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, συμβάλλουν επίσης στην επιτυχία των αναλογιών, ενώ οι διπλές ακτίνες δημιουργούν συναρπαστικά τόξα, μεταφέροντας μια ιδιαίτερα δυναμική εντύπωση. Συνολικά, αυτό σημαίνει ότι το Evoque από την Larte Design είναι ένα πραγματικά μοναδικό σπορ όχημα, από κάθε άποψη (www.larte-design.ru).
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 20/02/2014, 01:28 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για BMW
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Συνεργείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Λιβαδά 32 (Μπουρνάζι), 121 33 Περιστέρι Αττικής
Τηλ.: +302105760655, Fax: +302105758862
Δείτε μας στο παγκόσμιο χρυσό οδηγό AiYellow.
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα