IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Ο Walter Rohrl στην Ελλάδα για τη νέα Porsche 911
 
Την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Porsche 911 Carrera στην Ελλάδα, παρουσιάζοντάς μας ταυτόχρονα τις νέες εγκαταστάσεις της Sportscar ΑΕ, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Η νέα σειρά της Porsche 911 προσφέρει ακόμη πιο δυναμικές επιδόσεις χάρη στους εξελιγμένους κινητήρες της, που αποδίδουν 345 ίππους στην βασική της έκδοση 3.6 λίτρων, δηλαδή 20 ίππους περισσότερους σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και 385 ίππους στην έκδοση Carrera S των 3.8 λίτρων, δηλαδή 30 ίππους περισσότερους αντίστοιχα. Με τη χρήση συστήματος άμεσου ψεκασμού καυσίμου για πρώτη φορά στην 911 και σε συνδυασμό με το προαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη PDK (Porsche-Doppelkupplung), η νέα γενιά μοντέλων 911 έγινε ακόμα πιο σπορτίφ και, ταυτόχρονα, φιλική προς το περιβάλλον. Ανάμεσα σε πολλές άλλες βελτιώσεις και προσθήκες, αξίζει να αναφερθούν και το νέας γενιάς Σύστημα Διαχείρισης Επικοινωνιών (PCM), με οθόνη αφής 6,5 ιντσών καθώς και τα φώτα, τεχνολογίας LED.
 
 
Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας εκτείνονται σε 8.000 τμ. συνολικής επιφάνειας, διαθέτοντας έκθεση αυτοκινήτων Porsche µε δυνατότητα ταυτόχρονης παρουσίασης τουλάχιστον 9 εκθεμάτων, ξεχωριστό τμήμα μεταχειρισμένων και έκθεσης επιλεγμένων αξεσουάρ Porsche Design, έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες τόσο των Βορείων Προαστίων όσο και ολόκληρης της Αττικής. Στο νέο κτίριο λειτουργούν εξειδικευμένοι χώροι για όλες τις υπηρεσίες, όπως συνεργείο, φανοποιείο και βαφείο, τμήματα στελεχωμένα με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Το Porsche Center Μεταμόρφωσης, στο οποίο στεγάζονται και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, βρίσκεται στο 12ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας.
 
 
Την εκδήλωση της παρουσίασης των κτιριακών εγκαταστάσεων και του νέου μοντέλου 911, τίμησε με τη παρουσία του ο παγκοσμίου φήμης οδηγός αγώνων και 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κ. Walter Rοhrl. Έχοντας συνεισφέρει στην εξέλιξη των μοντέλων της σειράς 911, ο κ. Rohrl ήταν ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για την εμπειρία οδήγησης του νέου μοντέλου. Έτσι, μοιράστηκε με τους ακροατές την εμπειρία του ενώ απάντησε σε απορίες σχετικά με τη νέα 911 Carrera, δίνοντας στους καλεσμένους, τη μοναδική ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στον μαγικό κόσμο της Porsche με ξεναγό, έναν πραγματικό θρύλο. Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sportscar AE, κα Νταίζη Μανιατοπούλου, είχε τη χαρά να καλωσορίσει πολλές εξέχουσες προσωπικότητες του δημοσιογραφικού κόσμου του αυτοκινήτου και να τονίσει μεταξύ άλλων τον σημαντικότατο ρόλο που έχουν παίξει στη μέχρι τώρα λαμπρή πορεία της μάρκας στην Ελλάδα. 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Toyota
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Νέα Είσοδος, 241 00 Καλαμάτα
Τηλ.: +302721088610, Fax: +302721099760
E-mail: georgiadiservicetoyota@yahoo.gr
Δείτε μας στο παγκόσμιο χρυσό οδηγό AiYellow.
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.

 

 
Χρήσιμα