IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Η Caterham F1 Team επιστρέφει στο grid στο GP του Abu Dhabi


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα αγωνιστούμε στο Abu Dhabi την επόμενη εβδομάδα, χάρη στην υποστήριξη των οπαδών. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ», δημοσίευσε η ομάδα Φόρμουλα 1 της Caterham στη σελίδα της στο facebook. Σύμφωνα με την δημοσίευση, που αναρτήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου (2014), ο Finbarr O’Connell της Smith & Williamson, από κοινού διαχειριστής της Caterham Sports Limited, δήλωσε: «Θέσαμε μια μεγάλη πρόκληση, αλλά είναι σίγουρο ότι αξίζει τον κόπο! Σε μόλις μία εβδομάδα οι οπαδοί έχουν κάνει το αδύνατο, δυνατό. Γνωρίζαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει την ομάδα αυτή ζωντανή και να προσελκύσει πιθανούς αγοραστές, ήταν να δείξει ότι είναι ακόμα μια αγωνιστική ομάδα και να είναι στο Abu Dhabi για το φινάλε, και δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να πω πόσο ευγνώμονες είμαστε για όλους τους φιλάθλους που το έχουν καταστήσει αυτό δυνατό».
 
Ο κ. O’Connell συνεχίζει: «Τώρα σκεπτόμαστε προς το Abu Dhabi, έτοιμοι να δείξουμε τι είναι μια σκληρά εργαζόμενη και θετική ομάδα ανθρώπων και να εξασφαλίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την ομάδα. Στη διάρκεια των τελευταίων ημερών το ενδιαφέρον πολλών δυνητικών αγοραστών έχει αυξηθεί μαζικά και αγωνιζόμενη στο Abu Dhabi, η ομάδα θα πρέπει να επιδεικνύεται η ίδια ως μια ζωντανή και σε λειτουργία ομάδα, που αξίζει να συνεχίσει το 2015 και πέρα. Έχει ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, ομαδικό πνεύμα και εμπειρία και τώρα χρειάζεται μόνο ένα ασφαλές οικονομικό μέλλον, το οποίο είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να επιτύχουμε. Για άλλη μια φορά, θα ήθελα να επαναλάβω ότι αγωνιζόμαστε στο Abu Dhabi χάρη σε όλους τους οπαδούς εκεί έξω -ένα επίτευγμα που θα μείνει στην ιστορία της F1 κι ότι μπορούμε να είμαστε όλοι πολύ περήφανοι. Χρειαζόμαστε ακόμη να αυξήσουμε λίγο περισσότερο τα χρήματα, έτσι παρακαλούμε να κρατήσετε την προσοχή σας στην ιστοσελίδα Crowdcube. Ας αγωνιστούμε!»

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά, μία ομάδα της Φόρμουλα 1 να οδηγείται σε χρεωκοπία και το ίδιο το κοινό της να φροντίζει να την κρατάει «ζωντανή» οικονομικά και παρούσα στους αγώνες με τον δικό του -προαιρετικό- «οβολό». Το γεγονός αυτό αποτελεί παράλληλα μία απάντηση στον τρόπο λειτουργίας του θεσμού που έχουν μεθοδεύσει οι διαχειριστές του σπορ, που επικεντρώνονται στο πρόσωπο του «ισχυρού άνδρα» της F1, κ. Bernie Ecclestone. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την δημοσίευση αυτή την πιστοποίησαν ως αγαπημένη (Like) πάνω από 4.200 φίλοι (και μη) της facebook σελίδας της ομάδας, ενώ περισσότεροι από 520 την κοινοποίησαν στο προφίλ τους. Αυτό σημαίνει ότι πολλές χιλιάδες φίλοι της Φόρμουλα 1 ανά τον κόσμο θα περιμένουν με περίσσιο ενδιαφέρον να δουν το μονοθέσιο της ομάδας στην πίστα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στου οποίου το cockpit θα βρεθεί, όπως αργότερα ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα (ξημερώματα της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου 2014), ο Ιάπωνας πιλότος της ομάδας, Kamui Kobayashi. Το ενδιαφέρον λοιπόν κορυφώνεται!
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 18/11/2014, 04:21 μμ.)


Caterham F1 Team
Caterham F1 Team
Kamui Kobayashi - Caterham
Kamui Kobayashi - Caterham

 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΧΑΙΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συνεργείο Αυτοκινήτων (BMW, Mini, Mercedes-Benz), Μετατροπές & Εμπορία Ανταλλακτικών
Σταματίου Κλεάνθη 38 (φανάρια Αρέθα Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών), 264 42 Πάτρα
Τηλ.: +302610427903, Τηλ. & Fax: +302610429780

 
Χρήσιμα