IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Βραβεία στελεχών πωλήσεων και after sales του δικτύου Toyota


H Τoyota Ελλάς πραγματοποίησε την απονομή βραβείων στον ετήσιο διαγωνισμό στελεχών πωλήσεων και After Sales μέσα από ειδική τελετή που έλαβε χώρα την Παρασκευή 3 Απριλίου (2015). O ετήσιος θεσμός της εταιρίας στοχεύει κυρίως στην ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων στελεχών στον τομέα πωλήσεων και After Sales του δικτύου εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Toyota, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των στελεχών των καταστημάτων λιανικής πώλησης της μάρκας, για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες της σε πανελλαδικό επίπεδο. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα που προσδίδει ο διαγωνισμός αυτός, είναι η υπενθύμιση των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί, η προσωπική βελτίωση και εξέλιξη των διαγωνιζόμενων, καθώς και η πρακτική προσαρμογή των διαγωνιζομένων στα προγράμματα εκπαίδευσης που πραγματοποιεί η εταιρία.
 
Τα κριτήρια επιλογής των νικητών βασίζονται στην ορθότητα και πληρότητα των απαντήσεων σε γραπτές εξετάσεις, αλλά και στην αρτιότητα ολοκλήρωσης μίας σειράς πρακτικών διαδικασιών σύμφωνα με τα πρότυπα της Toyota. Στην προκριματική και προημιτελική φάση, οι διαγωνιζόμενοι απάντησαν σε ερωτηματολόγια πολλαπλών απαντήσεων, ενώ η ημιτελική και τελική φάση πραγματοποιήθηκε με συνδυασμό γραπτών και πρακτικών δοκιμασιών. Για τη χρονιά 2014 τα στελέχη του δικτύου των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Toyota διαγωνίστηκαν σε 3 ειδικότητες [Σύμβουλοι Πωλήσεων, Τεχνικοί Σύμβουλοι, Τεχνικοί], με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου στελέχους σε κάθε μία από αυτές. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι διαθέτουν αντίστοιχο τίτλο εργασίας κι έχουν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Toyota σε κάθε τομέα ειδικότητας.
 
«Αναμφισβήτητα στόχος της σημερινής μας εκδήλωσης είναι η παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού της Toyota στους τομείς πωλήσεων και After Sales στην τελειοποίηση γνώσεων και διαδικασιών της εταιρίας μας», είπε ο κ. Αριστείδης Αραβανής, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Toyota Ελλάς, κατά την εκδήλωση της βράβευσης, απονέμοντας στους νικητές τα βραβεία. «Εσείς παρέχετε στους πελάτες μας τις κορυφαίες υπηρεσίες Toyota, με αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση τους στα αξιόπιστα προϊόντα και τις καινοτόμες υπηρεσίες μας», συνέχισε ο κ. Αραβανής και συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους! αφού μέσα από τη συνεχή βελτίωση έχουμε κατακτήσει για ολόκληρες δεκαετίες, όχι μόνο την 1η θέση πωλήσεων στην ελληνική αγορά, αλλά και την κορυφαία θέση στην εμπιστοσύνη των πελατών μας».

Την 1η θέση στην κατηγορία Συμβούλων Πωλήσεων κέρδισε η κα. Δέσποινα Εκουτσίδου (Πόλις Inchcape Θεσσαλονίκης Αξιός), την 2η θέση ο κ. Παναγιώτης Μαρίνος (Νέος Κηφισός) και την 3η η κα. Αναστασία Κάκου (Πόλις Inchcape Θεσσαλονίκης Θέρμη). Στην κατηγορία Τεχνικών Συμβούλων πρώτευσε ο κ. Κυριάκος Πρασίνης (Πασπαλιάρης), με τον κ. Αλέξη Τσάνο (Πόλις Inchcape Αθήνα-Σταυρός) στη 2η θέση και τον κ. Δημήτριο Γεωργούση (Πόλις Inchcape Θεσσαλονίκη Αξιός) στην 3η θέση. Τέλος, στην κατηγορία των Τεχνικών, την 1η θέση κέρδισε ο κ. Βασίλης Καλακώνας (Πασπαλιάρης), με τον κ. Νικόλαο Βαρβαρίγγο (Πόλις Inchcape Αθήνα-Σταυρός) στην 2η θέση και τον κ. Άγγελο Αδαμούδη (Πόλις Inchcape Θεσσαλονίκη-Αξιός) στην 3η θέση.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 08/04/2015, 00:17 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Ford
ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΗ ΟΕ

Συνεργείο & Γνήσια Ανταλλακτικά (& Αμορτισέρ KYB Bilstein)
Λεωφ. Αθηνών 179 (πρώην Καβάλας), 124 61 Χαϊδάρι
Τηλ.: +302105820467, +302105821699, Fax: +302105321893
 
Χρήσιμα