IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Η Seat Sport παρέδωσε το 100στό Seat Leon Cup Racer


H Seat Sport παρέδωσε το 100στό Leon Cup Racer που προορίζεται για την Target Competition Team στα κεντρικά της γραφεία στην Abrera της Βαρκελώνης στην Ισπανία. Σε 14 μήνες, ο αριθμός αυτοκινήτων που έχει πουληθεί αποδεικνύει το εξαιρετικό επίπεδο ζήτησης και απόκρισης, στα πλαίσια του Seat Leon Eurocup, όσο και του TCR International Series -με 9 νίκες σε 14 αγώνες- καθώς κι άλλων αγωνιστικών θεσμών, όπως το CER (Spanish Endurance Championship). Ο Δρ. Matthias Rabe, ανώτερος αντιπρόεδρος της Seat στην έρευνα & ανάπτυξη και ο κ. Jaime Puig, διευθυντής της Seat Sport, τίμησαν το γεγονός μαζί με τους κκ. Markus και Andreas Gummerer, εκπροσώπους της Target Competition Team, παραδίδοντας το 100στό Seat Leon Cup Racer.
 
Η Αυστριακή ομάδα θα αποκτήσει το 6ο αυτοκίνητο με το οποίο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Seat Leon Eurocup του 2015, παράλληλα με τα άλλα 5 Leon Cup Racer και με οδηγό τον νεαρό Ολλανδό Loris Hezemans. Η δέσμευση της Αυστριακής ομάδας αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη στην αγωνιστική ισχύ του Leon Cup Racer, που σχεδιάστηκε από μηδενική βάση από την Seat Sport. Το 100στό Leon Cup Racer θα κάνει το ντεμπούτο του το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου (2015), στα πλαίσια του επόμενου γύρου του πρωταθλήματος στην Αυστρία.
 
 
«Το Seat Leon Cup Racer κερδίζει συνέχεια οπαδούς και θαυμαστές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, χαρακτηριστικό που το έχει αποδείξει σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει. Διαθέτει έναν δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ισχύ 330 ίππους και 6τάχυτο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη. Είναι ένα πολύ ελαφρύ αυτοκίνητο με χαμηλό κέντρο βάρους, που σημαίνει ότι είναι πολύ γρήγορο και απολαυστικό στην οδήγηση. Επίσης, πρέπει να πω, πως είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το γεγονός πως το Leon Cup Racer, έγινε άμεσα αποδεκτό από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αναγνωρίστηκε η καθημερινή εργασία των μηχανικών της Seat πάνω σ’ αυτό», σχολίασε ο Δρ. Rabe.
 
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδο του Leon Cup Racer. Το μοντέλο που παραλαμβάνουμε είναι το 6ο που χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και το 11ο από τον Απρίλιο του 2015, στα πλαίσια του Seat Leon Eurocup και του TCR International Series. Η συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγωνιστικούς θεσμούς, κάνει για μας ζωτικής σημασίας το γεγονός να είμαστε σε θέση να βασιστούμε σε ένα αυτοκίνητο που γνωρίζουμε ότι θα μας προσφέρει άριστη απόδοση. Με το Leon Cup Racer βρήκαμε αυτό που ψάχναμε: κάτι ικανό, γρήγορο, αξιόπιστο και διασκεδαστικό», εξηγεί ο κ. Markus Gummerer, εκ των ιδιοκτητών της Target Competition.

«Χάρη στη παρουσία του Leon Cup Racer στο Seat Leon Eurocup, μπορούμε να απολαύσουμε συναρπαστικούς αγώνες σε κάθε μία από τις Ευρωπαϊκές πίστες που επισκεπτόμαστε όταν ένας αγωνιστικός γύρος πραγματοποιείται. Το αποτέλεσμα είναι το μεγάλο έργο που επιτυγχάνει μία ιδιαίτερα προετοιμασμένη και απόλυτα αφοσιωμένη ομάδα από επαγγελματίες μηχανικούς. Η παράδοση του 100στού Leon Cup Racer, αποδεικνύει πως οδεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση», υπογράμμισε ο διευθυντής της Seat Sport κ. Puig.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 02/07/2015, 01:09 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Volkswagen
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΑΕ

Έκθεση - Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Ιερά Οδός 165, 122 42 Αιγάλεω Αττικής
Τηλ.: +302105157940, Fax: +302105157939
E-mail: vwinfo@filippaios.gr, Website: www.filippaios.gr

 

 
Χρήσιμα