IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Με αιτήσεις παραγγελίας και «face control» σε όσους θέλουν το νέο Ford GT


Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το νέο Ford GT, το πλήρως ανανεωμένο supercar υψηλών επιδόσεων της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μπορούν να υποβάλλουν επίσημα αίτηση στην αποκλειστικά για το σκοπό αυτό ιστοσελίδα www.fordgt.com. Η περιορισμένη παραγωγή του νέου Ford GT ενέπνευσε τη Ford Performance να δημιουργήσει μία μοναδική πελατοκεντρική φιλοσοφία, που θα βοηθήσει στην επιλογή υποψηφίων αγοραστών του νέου υπεραυτοκινήτου. Οι εγκεκριμένοι υποψήφιοι μέσα από τη νέα υπηρεσία Ford GT Concierge θα απολαύσουν μία εξατομικευμένη εμπειρία αγοράς. «Η διαδικασία αγοράς του Ford GT είναι μοναδική όπως το νέο μας υπεραυτοκίνητο,» δήλωσε ο κ. Henry Ford III, παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ του Ford Performance. «Αντιλαμβανόμαστε ότι οι κάτοχοι μοντέλων GT είναι ισχυροί πρεσβευτές για τη Ford Motor Company και ευελπιστούμε να τους προσφέρουμε μία υπηρεσία ξεχωριστή, όπως το ίδιο το αυτοκίνητο».
 
Το Ford GT είναι το πιο προηγμένο Ford παραγωγής όλων των εποχών, βασισμένο στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για ελαφριά δομή αμαξώματος, με εξελιγμένη αεροδυναμική και κινητήρες EcoBoost, αποτελεί βιτρίνα για τη μάρκα Ford. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το Ford GT θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση. Οι αιτούντες θα έχουν την ευκαιρία να προσδιορίσουν το κατάστημα FordStore από το οποίο επιθυμούν να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους κι αν το αίτημά τους εγκριθεί, θα ολοκληρώσουν την αγορά με τη βοήθεια της νέας υπηρεσίας Ford GT Concierge. Οι εγκεκριμένοι υποψήφιοι από όλο τον κόσμο θα έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία και θα βιώνουν μία εξατομικευμένη εμπειρία, όχι μόνο κατά την παραγγελία και παράδοση του αυτοκινήτου, αλλά και για όσο διάστημα βρίσκεται στην ιδιοκτησία τους.
 
Η ιστοσελίδα του νέου Ford GT περιλαμβάνει ένα διαμορφωτή (configurator) που προσφέρει στους πελάτες μία πρώτη ευκαιρία να δημιουργήσουν το Ford GT των ονείρων τους, και να μοιραστούν την επιλογή τους με τους φίλους τους στα social media. Ο διαμορφωτής περιλαμβάνει μία γκάμα εξωτερικών χρωματικών συνδυασμών, ζαντών και υλικών κατασκευής για το Ford GT, καθώς και λεπτομέρειες για τις διαθέσιμες επιλογές του εσωτερικού. Το Ford GT διατίθεται σε 8 εξωτερικά χρώματα -ανάμεσά τους το πολυπόθητο Liquid Blue- και 4 επιλογές για το εσωτερικό. Τα 8 εξωτερικά χρώματα συνδυάζονται με 7 διαφορετικές επιλογές λωρίδων αμαξώματος (stripes), προσφέροντας τους πελάτες Ford GT τη δυνατότητα να κάνουν το αυτοκίνητό τους μοναδικό.

Ορισμένοι συνδυασμοί του διαμορφωτή ίσως δεν διατίθενται από την έναρξη της παραγωγής του Ford GT στο τέλος της χρονιάς, αλλά η εφαρμογή παρέχει στους ενθουσιώδεις υποψηφίους αγοραστές μέγιστη ευελιξία στη διαμόρφωση του δικού τους εικονικού Ford GT. Το Ford GT θα είναι ένα από τα πιο μοναδικά προϊόντα στην ιστορία της Ford. Η παραγωγή περιορίζεται στα 250 αυτοκίνητα το χρόνο και η πρώτη περίοδος παραγγελιών θα καλύψει τα πρώτα 2 χρόνια παραγωγής. συνολικά 500 οχήματα. Η διαδικτυακή διαδικασία του 1ου γύρου υποβολής αιτήσεων για το νέο Ford GT κλείνει στις 12 Μαΐου 2016 στις 11:59 μμ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενης γενιάς Ford GT είχε και Έλληνες κατόχους στις προπαραγγελίες του.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 14/04/2016, 05:43 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Opel
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ

Συνεργείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ (Πωλήσεις Αυτοκινήτων)
Αετοφωλιάς & Πρεμέτης 20, 111 47 Αθήνα (Πανόραμα Γαλατσίου)
Τηλ.: +302102930867, Fax: +302102130018
E-mail: opelmparkas@gmail.com
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα