IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Η DHL συνεχίζει την υποστήριξή της στο πρωτάθλημα WTCC της FIA


Η DHL και ο υποστηρικτής του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού της FIA (WTCC) Eurosport Events έχουν επεκτείνει την μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση τους για 8ο έτος. Για να σηματοδοτήσει τη συναρπαστική συμφωνία η DHL, η κορυφαία παγκόσμια εταιρία στον κλάδο της εφοδιαστικής, επιβεβαιώνεται ως συνεργάτης παρουσίασης εκδηλώσεων (Event Presenting Partner) στον θεαματικό νυχτερινό αγώνα τέλους σεζόν στο Κατάρ αργότερα εντός μήνα. Λαμβάνοντας μέρος στο Losail International Circuit στις 24-25 Νοεμβρίου (2016), ο WTCC DHL αγώνας του Κατάρ θα φέρει την αυλαία σ’ ένα γεμάτο δράση 8μηνο του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού, το οποίο έχει προσφέρει συγκινήσεις σε Αφρική, Ασία, Ευρώπη και Νότια Αμερική.
 
Η DHL διαχειρίζεται όλες τις αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές και την επίγεια μεταφορά των αυτοκινήτων και του εξοπλισμού για τους αγώνες WTCC έξω από την Ευρώπη, μια βασική λειτουργία που έχει πραγματοποιηθεί από το 2010. Σύμφωνα με τη διευρυμένη συμφωνία, η DHL θα συνεχίσει μ’ αυτή τη ζωτικής σημασίας υπηρεσία το 2017, ενώ θα εκμεταλλεύεται μια σειρά από οφέλη, συμπεριλαμβανομένων των προβολών στις πίστες, τα προγράμματα επισκεπτών και branding για διαφημιστικό υλικό και τα τηλεοπτικά γραφικά.
 
«Λαμβάνοντας το WTCC σε 5 διαφορετικές ηπείρους και περιοχές κατά τη διάρκεια μιας 8μηνης περιόδου, απαιτείται σημαντικός υλικοτεχνικός σχεδιασμός και οργάνωση, όπου η DHL, επίσημη συνεργάτιδα Logistics του WTCC, εκτελεί έναν ζωτικό ρόλο», δήλωσε ο κ. Francois Ribeiro, επικεφαλής της Eurosport Events. «Ο αγώνας δεν είναι μόνον στην πίστα, αλλά να διασφαλίσουμε ότι όλα τα αυτοκίνητα και ο εξοπλισμός θα φθάνουν σε κάθε τόπο στην ώρα τους. Είναι μια τεράστια επιχείρηση, αλλά η DHL πάντα προσφέρει και τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι αυτή η μακροχρόνια συνεργασία θα συνεχιστεί. Ανυπομονούμε για τον εορτασμό της νέας συμφωνίας στον WTCC DHL αγώνα του Κατάρ αυτό τον μήνα». Ο μοναδικός WTCC DHL αγώνας του Κατάρ λαμβάνει χώρα την Παρασκευή για να συμπέσει με το Αραβικό Σαββατοκύριακο, όταν το τηλεοπτικό κοινό στην Ευρώπη, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική θα είναι στο αποκορύφωμά τους. Είναι ο 2ος νυχτερινός αγώνας του πρωταθλήματος από ποτέ και απορρέει από την τεράστια επιτυχία του εναρκτήριου αντίστοιχου αγώνα το 2015.

Η DHL προσφέρει μια ασύγκριτη γκάμα υπηρεσιών logistics που κυμαίνονται από εθνικές και διεθνείς παραδόσεις δεμάτων, διεθνείς ταχυμεταφορές, οδικές, αεροπορικές και θαλάσσιες, για τη διαχείριση της βιομηχανικής αλυσίδας εφοδιασμού. Με περίπου 325.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 220 χώρες σε όλο τον κόσμο, η DHL συνδέει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις με ασφάλεια και αξιοπιστία, επιτρέποντας παγκόσμιες εμπορικές ροές. Με εξειδικευμένες λύσεις για τις αναπτυσσόμενες αγορές και βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των e-commerce, την τεχνολογία, τις επιστήμες της ζωής και της υγείας, της ενέργειας, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της λιανικής πώλησης, αποδεδειγμένη δέσμευση για την εταιρική ευθύνη και μια απαράμιλλη παρουσία στις αναπτυσσόμενες αγορές, η DHL αποφασιστικά τοποθετείται ως «η εταιρία logistics για ο κόσμος». Τέλος να σημειωθεί ότι η DHL αποτελεί βραχίονα του επιχειρηματικού ομίλου Deutsche Post DHL Group.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 07/11/2016, 06:41 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Citroen
ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ

Έκθεση - Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Ασπρόχωμα Καλαμάτας, 241 00 Καλαμάτα
Τηλ.: +302721069174, +302721062370, +302721026139, Fax: +302721026106
E-mail: zaxarogiannis01@citroennet.gr
 
Χρήσιμα