IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Έτσι οραματίζεται τα μονοθέσια της Formula 1 το 2027 η Renault


Αποτελώντας διαχρονικά έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές στη Formula 1, η Renault με το πρωτότυπο R.S. 2027 παρουσιάζει το όραμά της για τα οχήματα που θα συμμετέχουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2027. Έχοντας ήδη 40 χρόνια στη Formula 1, πέρα απ’ τις σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες και την κατάκτηση πρωταθλημάτων είτε ως κατασκευαστής κινητήρων είτε συνολικά ως ομάδα, η Renault έχει καταφέρει να φέρει και μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών. Με την παρουσίαση του πρωτότυπου R.S. 2027 στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης, η Renault δίνει το στίγμα της για τη μορφή της F1 το 2027, μέσω ενός υβριδικού αγωνιστικού μονοθέσιου που εστιάζει στον οδηγό και προσφέρει μια πιο εντυπωσιακή, ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον αγωνιστική δράση.
 
Τα βασικά χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού πρωτοτύπου περιλαμβάνουν μια πιο ανθρωποκεντρική εμπειρία με τους οδηγούς να βρίσκονται στο επίκεντρο και τους θεατές να μπορούν να διακρίνουν όλη την ένταση του αγώνα στο πρόσωπο τους μέσω του διαφανούς cockpit και του διαφανούς κράνους και μια πιο εντυπωσιακή αισθητική χάρη στα ενσωματωμένα στοιχεία LED και τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα. Τα σχήματος «C» στοιχεία LED αποτελούν ήδη κυρίαρχο χαρακτηριστικό στη σχεδιαστική γλώσσα της Renault σε μοντέλα όπως τα νέα Clio και Megane. Επίσης, το πρωτότυπο προσφέρει ασφαλέστερη δράση χάρη στο σύστημα αυτόνομης οδήγησης που ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και το ενισχυμένο κάλυμμα του cockpit από πολυκαρβονικό υλικό.
 
 
Στα βασικά χαρακτηριστικά του R.S. 2027 περιλαμβάνεται περισσότερη διαδραστικότητα με τους θεατές για να μπορούν να βλέπουν τα συστήματα τηλεμετρίας του οχήματος, καθώς και κορυφαίες επιδόσεις χάρη στις τεχνολογικά προηγμένες εφαρμογές που εξελίσσει το Groupe Renault, όπως η κίνηση στους 4 τροχούς, το σύστημα ενεργητικής 4-διεύθυνσης (που είναι διαθέσιμο σε διάφορα μοντέλα της γκάμας της Renault όπως το νέο Megane GT) και οι εξελιγμένες μπαταρίες. Παράλληλα, το R.S. 2027 διαθέτει την κορυφαία αναλογία ισχύος/βάρους στη Formula 1, με 1.341 ίππους και 600 κιλά κι ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, με τη χωρητικότητα του δοχείου καυσίμου να έχει μειωθεί στο μισό και δυνατότητα αποκλειστικά ηλεκτρικής κίνησης για χρήση στο pit lane.

«Ο ρόλος της Renault Sport Racing είναι να εξερευνά το μέλλον της Formula 1, ώστε να προσελκύει το μέγιστο αριθμό φιλάθλων σε ένα περιβάλλον που είναι συμβατό με τους στόχους του Groupe Renault», δήλωσε ο κ. Cyril Abiteboul, επικεφαλής της Renault Sport Racing. «Πιστεύουμε ότι με το R.S. 2027, ένα πρωτότυπο που εκφράζει τις ιδέες και τις προσδοκίες μας, θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους ανθρώπους από το χώρο των αγώνων και τους  φίλους του σπορ», συμπλήρωσε ο κ. Abiteboul.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 21/04/2017, 08:05 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Kia
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΕ

Έκθεση - Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
2ο χλμ. Τρίπολης-Άργους, 221 00 Τρίπολη
Τηλ.: +302710242858, Fax: +302710241115
E-mail: tzavaras-sa@tri.forthnet.gr, Website: www.tzavaras.com.gr

 

 
Χρήσιμα