IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Αφήστε το αυτοκίνητο και μοιραστείτε ένα ποδήλατο προτείνει η Ford


Η Ford Γερμανίας και η Deutsche Bahn Connect GmbH, θυγατρική της Deutsche Bahn AG, διευρύνουν τη συνεργασία τους στις υπηρεσίες μετακίνησης στη Γερμανία, απ’ το πρόγραμμα κοινοχρησίας αυτοκινήτων (car sharing) σε αντίστοιχο με ποδήλατα (bike sharing). Τον Οκτώβριο (2017) 3.200 ποδήλατα FordPass θα διατίθενται απ’ το σύστημα εκμίσθωσης Call a Bike της Deutsche Bahn στους ποδηλάτες της Κολωνίας και του Ντίσελντορφ, καθώς η Ford Γερμανίας γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων ο οποίος υποστηρίζει υπηρεσίες κοινοχρησίας ποδηλάτων στην Ευρώπη.
 
«Ως πάροχος στον τομέα των μεταφορών θα συνεργαστούμε στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων που συμπληρώνουν το σύστημα μεταφορών με τρόπους που έχουν νόημα, ιδιαίτερα στις αστικές περιοχές. Για το λόγο αυτό, παρουσιάζουμε την υπηρεσία κοινοχρησίας ποδηλάτων FordPass με την κορυφαία υπηρεσία του χώρου στη Γερμανία, την Call a Bike», δήλωσε ο κ. Steven Armstrong, group vice president & president Μέσης Ανατολής & Αφρικής της Ford Motor Company, ανακοινώνοντας τη συνεργασία στο φόρουμ New Mobility World, το οποίο διοργανώθηκε στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14-24 Σεπτεμβρίου 2017) με θέμα το μέλλον των μεταφορών. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για κινητό FordPass ώστε να εγγραφούν στην υπηρεσία Call a Bike, να μπορούν να βρουν το κοντινότερο διαθέσιμο ποδήλατο και να πληρώσουν online. Η εφαρμογή FordPass είναι ήδη διαθέσιμη για την πρόσβαση στην υπηρεσία car sharing της Ford, για την ανεύρεση χώρων στάθμευσης ή των χαμηλότερων τιμών καυσίμων σε κοντινά πρατήρια.
 
«Η χρήση ποδηλάτου για μετακινήσεις στις πόλεις μας και η τάση προς την κοινοχρησία θα αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στα επόμενα χρόνια. Χάρη στη νέα υπηρεσία που προσφέρεται στο Ντίσελντορφ και στην Κολωνία, διευρύνουμε τις υπηρεσίες δημόσιων μεταφορών που παρέχουμε στους πελάτες μας με ένα εξαιρετικά φιλικό στο περιβάλλον μεταφορικό μέσο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τώρα την υπηρεσία Call a Bike σε συνεργασία με τη Ford ώστε να διαθέτουμε ακόμη μεγαλύτερο δίκτυο εκμίσθωσης για τους πελάτες μας στη Γερμανία. Όλοι οι πελάτες του FordPass Bike θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξ’ ολοκλήρου την υπηρεσία Call a Bike και αντιστρόφως, χωρίς την ανάγκη εκ νέου εγγραφής», είπε η κα. Sylvia Lier, πρόεδρος Δ.Σ. της Deutsche Bahn Connect. Οι Ford και Deutsche Bahn Connect συνεργάζονται απ’ το 2013 στον τομέα του car sharing και τον Αύγουστο, (2017) η Ford ανακοίνωσε τη δωρεάν παροχή 100.000 νέων συνδρομών διάρκειας ενός έτους για τους πελάτες της.

«Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε από κοινού ένα πρόγραμμα κοινοχρησίας, στα πλαίσια επέκτασης της Ford στις υπηρεσίες μεταφορών», δήλωσε ο κ. Wolfgang Kopplin, αντιπρόεδρος της Ford Γερμανίας. «Το bike sharing πρόγραμμά μας αποτελεί το επόμενο βήμα στην εφαρμογή της συγκεκριμένης στρατηγικής. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να συμπληρώσουμε τα αστικά συστήματα μεταφοράς με μία λύση μηδενικής ρύπανσης και να διαθέσουμε φιλικές στο περιβάλλον, χαμηλού κόστους υπηρεσίες σε έναν αυξανόμενο αριθμό πελατών». Η Deutsche Bahn Connect αναλαμβάνει τη διαχείριση της υπηρεσίας και των απαιτήσεων των πελατών για το στόλο των νέων ποδηλάτων με το σήμα FordPass, τα οποία θα φέρουν τα χρώματά της. Τα ίδια ποδήλατα θα μπορούν να εκμισθώνονται και μέσα από την εφαρμογή Call a Bike.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 18/09/2017, 04:58 μμ.) 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Ford
CAR CENTER- ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ & ΣΙΑ ΟΕ

Έκθεση: Αμφιθέας 15, 175 64 Π. Φάληρο, τηλ.: +302109428157, Fax: +302109402904
Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ - Κέντρο Μεταχειρισμένων
Πεντέλης 46, 175 64 Π. Φάληρο, τηλ.: +302109428157, Fax: +302109402904
E-mail: service@carcenter.gr, website: www.carcenter.gr
 
Χρήσιμα