IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Το νέο Audi Q5 κατακτά το βραβείο Χρυσό Τιμόνι 2017


Πριν καν συμπληρώσει χρόνο από το λανσάρισμά του, το νέο Audi Q5 κατακτά ένα από τα πλέον περιζήτητα βραβεία στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς απονεμήθηκε στο μεγάλο SUV της Audi το βραβείο Χρυσό Τιμόνι 2017. Το βραβείο αυτό απονέμεται από το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild και την Γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag. Οι τελικοί νικητές αναδεικνύονται μέσα από μία διαδικασία που περιλαμβάνει τόσο την ψηφοφορία των αναγνωστών των εντύπων -και των θυγατρικών τους εκδόσεων- σε 20 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες, όσο και δοκιμασία σε πίστα, από ειδικούς διαφόρων κατηγοριών.
 
Το Q5 ξεχώρισε ανάμεσα σε 8 ανταγωνιστικά μοντέλα χάρη σε μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά του, που θέτουν νέα πρότυπα στην κατηγορία του, όπως ο καλύτερος αεροδυναμικός συντελεστής, η μελετημένη σχεδίαση που εξασφαλίζει εξοικονόμηση βάρους, η ευρεία γκάμα οικονομικών και συνάμα ισχυρών κινητήρων και το πιο εξελιγμένο σύστημα 4-κίνησης Quattro. Επιπρόσθετα, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης για την άνεση και ασφάλειά του, παράλληλα με hi-tech σύνολα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, κορυφαία επίπεδα συνδεσιμότητας και τέλος, μία εξελιγμένη αερανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης από τον οδηγό του βαθμού απόσβεσης.
 
Σε εκδήλωση που έγινε στο Βερολίνο, το βραβείο παρέλαβε ο Δρ. Peter Martens, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Audi για την τεχνική ανάπτυξη, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η εξειδικευμένη γνώση που διαθέτουν τα μέλη της επιτροπής, καθώς και η φήμη του σε όλη την Ευρώπη, έχουν καταστήσει αυτό το βραβείο ένα από τα σημαντικότερα στον κλάδο μας. Το βραβείο αυτό είναι μία ακόμα απόδειξη ότι έχουμε παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο που θα ξεπεράσει την 1η γενιά του μοντέλου, κάτι που μας γεμίζει υπερηφάνεια».

Στο αρχικό στάδιο της επιλογής, οι αναγνώστες των Auto Bild, Bild am Sonntag και των «αδερφών» εκδόσεών τους σε περισσότερες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, ψήφισαν τα 4 αγαπημένα τους σε κάθε μια από τις 6 κατηγορίες (μικρά & compact, μικρά SUV, μεγάλα SUV, μεσαία, μεγάλα-πολυτελή και σπορ μοντέλα). Στη συνέχεια, τα μοντέλα που είχαν επικρατήσει στην ψηφοφορία μπήκαν στην πίστα στο Balocco της Βόρειας Ιταλίας και υποβλήθηκαν σε πολύ απαιτητικές δοκιμασίες από μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από οδηγούς αγώνων, μηχανικούς, σχεδιαστές, επώνυμους και φυσικά δημοσιογράφους από κορυφαία Ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου. Οι δοκιμασίες αυτές ανέδειξαν τους τελικούς νικητές του θεσμού.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 14/11/2017, 00:05 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΦΟΙ ΒΥΤΙΝΑΡΟΥ ΟΕ

Πώληση/Τοποθέτηση Ελαστικών - Ευθυγράμμιση/Ζυγοστάθμιση - Τοποθετήσεις Συστημάτων Υγραερίου
Βουλιαγμένης 270, 173 43 Αγ. Δημήτριος Αττικής
Τηλ.: +302109751184, +302109707707, Fax: +302109712710
E-mail: butinaros@gmail.com, Website: www.vitinaroscars.gr

 

 
Χρήσιμα