IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Σάκης Ρουβάς: Ο απόλυτος star και rally-man!
Ο απόλυτος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς στο FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009! Ένα μοναδικό υπερθέαμα με τον Έλληνα performer και τις ομάδες θα δούμε στην τελετή εκκίνησης του 3ου γύρου του WRC.
Του Δημήτρη Σπυράκη
Όχι, μη νομίζεται ότι ο Έλληνας star του τραγουδιού πήρε ξαφνικά την απόφαση να εμπλακεί στους αγώνες ράλι. Απλά, το FxPro ράλι Κύπρου 2009 θα αποτελέσει έναν απ’ τους πρώτους σταθμούς του Σάκη Ρουβά στο μουσικό του ταξίδι προς τον 54ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision που θα διεξαχθεί στη Μόσχα τον προσεχή Μάιο. Ο καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει για 2η φορά την Ελλάδα, επιδιώκοντας να κατακτήσει την κορυφή. Με το τραγούδι «This is Our Night», που επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, αλλά και τις νέες του επιτυχίες από το τελευταίο του άλμπουμ, με γενικό τίτλο «Ήρθες», ο απόλυτος performer της Ελληνικής μουσικής σκηνής θα δώσει το παρόν το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2009 στη Λεμεσό, στην Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του 3ου γύρου του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC).
Σε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σκηνικό που θα στηθεί στο κλειστό στάδιο «Σπύρος Κυπριανού», στη Λεμεσό, ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει ζωντανά τις αγαπημένες επιτυχίες του, σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό που θα κατακλίσει το αθλητικό κέντρο για να απολαύσει τον Έλληνα pop star και τη μαγεία του FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009. Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στη φετινή διοργάνωση του ράλι Κύπρου, θα συμβάλλει ενεργά στη προβολή της Ελληνικής συμμετοχής στον 54ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, αφού τον Μάρτιο, η προσοχή όλου του κόσμου θα στραφεί στην Κύπρο και στον 3ο γύρο του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Περισσότερα από 50.000.000 τηλεθεατές, σε 150 και πλέον χώρες στις 5 ηπείρους θα εστιάσουν την προσοχή τους στην Κύπρο και φυσικά στον μοναδικό Σάκη Ρουβά σύμφωνα με μετρήσεις για λογαριασμό της ISC (εταιρία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του WRC).
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ΕΡΤ, οι διοργανωτές αποφάσισαν την μετακίνηση της τελετής εκκίνησης του αγώνα στο Παλέ ντε Σπορ «Σπύρος Κυπριανού», όπου υπάρχει η κατάλληλη υποδομή συναυλιών. Παράλληλα, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ράλι Κύπρου που η εκκίνηση θα γίνει σε κλειστό χώρο και γι’ αυτό το σκοπό οι διοργανωτές έχουν προχωρήσει σε σχεδιασμό ειδικής σκηνής, θέλοντας να προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στους φίλους του ράλι και του Σάκη Ρουβά που θα βρεθούν στη Τελετή Εκκίνησης.
Το τελετουργικό της τελετής εκκίνησης θ’ αρχίσει 7:30 μμ. με παρουσιαστές να αναλαμβάνουν τη διασκέδαση του κοινού, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η «παρέλαση» των καλύτερων οδηγών στον κόσμο και η συναυλία του Σάκη. Πιο συγκεκριμένα, στις 8:00 ακριβώς, το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στο στάδιο, και ακολουθώντας μια προκαθορισμένη πορεία θα οδηγηθεί στην ειδική ράμπα που θα στηθεί για τους σκοπούς της τελετής αλλά και τη συναυλίας και ακολούθως θα εξέλθει από την καταπακτή. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί για όλα τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο FxPro Ράλι Κύπρος 2009, μέχρι να φτάσουμε στον Νο1 Σεμπαστιάν Λοέμπ με το Citroen C4 WRC, λίγο πριν τις 9:00, αφού τα αγωνιστικά θα μπαίνουν στο στάδιο με αντίστροφη σειρά, απ’ αυτή που θα αναγράφεται στη λίστα εκκίνησης.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που έχει τεθεί σε λειτουργία (www.rouvasincyprus.com). Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 25 ευρώ για την αρένα, 45 ευρώ για τις θέσεις μπροστά από τη σκηνή, 45 ευρώ σε καθίσματα και 85 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων VIP. Για να δούμε φέτος, θα καταφέρει ο Έλληνας star να αγγίξει την κορυφή, κάτι που για τη χώρα μας στο παρελθόν έκανε μόνο η Έλενα Παπαρίζου. Εμείς ευχόμαστε πάντως το καλύτερο, για τα Ελληνικά χρώματα. 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Dacia
ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ ΑΕ

Έκθεση: Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 33, 264 42 Πάτρα
Συνεργείο - Ανταλλακτικά - Φανοποιείο/Βαφείο - Αξεσουάρ
Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 47, 264 42 Πάτρα
Τηλ.: +302610420373, Fax: +302610423772
 
Χρήσιμα