IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
BMW ConnectedDrive: Προεπιλεγμένες διαδρομές πριν το Navigation
Οι οδηγοί των μοντέλων BMW μπορούν τώρα να σχεδιάζουν με άνεση τις διαδρομές που ονειρεύονται στο PC τους, πριν τις μεταφέρουν στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.
Μία καινοτομική τεχνολογία που αυξάνει την άνεση, προάγει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σε μία νέα διάσταση, βελτιώνοντας σημαντικά την ασφάλεια, αποφάσισε το BMW Group να παρουσιάζει στα πλαίσια του CeBit 2009. Η BMW είναι η πρώτη κατασκευάστρια αυτοκινήτων στον κόσμο που προσφέρει στους οδηγούς της την αποκλειστική δυνατότητα να σχεδιάζουν τη δική τους διαδρομή στο διαδίκτυο, στο www.bmw.com/routes και μετά να την μεταφέρουν στο αυτοκίνητό τους. Ορεινά περάσματα ή παραλίμνιες διαδρομές, χάρη στο BMW Routes, δεν υπάρχουν τώρα περιορισμοί στο δημιουργικό σχεδιασμό διαδρομών. Εναλλακτικά, οι οδηγοί μπορούν να επισκεφθούν το site, για να δουν μία σειρά 25 διαδρομών BMW που έχουν σχεδιαστεί και διερευνηθεί ειδικά. Οι προτεινόμενες διαδρομές ελίσσονται μέσα στο τοπίο σαν μία προσεκτικά σχεδιασμένη πορεία σλάλομ, στενές στροφές που εναλλάσσονται με τμήματα σε διάταξη αγωνιστικής πίστας. Αυτή η καινοτομική υπηρεσία που προσφέρει το BMW ConnectedDrive περιλαμβάνεται επίσης τη λειτουργία του BMW Magazine «Οι Αγαπημένες μου Διαδρομές» (Mein schönster Umweg).
Χαράξτε τη διαδρομή στο PC σας!
Οι οδηγοί της BMW μπορούν τώρα να αφήσουν ελεύθερη τη δημιουργική φαντασία τους σχεδιάζοντας το δικό τους προσωπικό ταξίδι, απλά και με άνεση. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία BMW Online, η αγαπημένη τους διαδρομή μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από το PC στο αυτοκίνητο, όπου θα εμφανιστεί στην οθόνη με τη λίστα διαδρομών, έτοιμη να καθοδηγήσει τον οδηγό στον προορισμό του. Για πρώτη φορά, ακόμα και οι οδηγοί BMW που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία BMW ConnectedDrive έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα σχεδιασμού διαδρομής, απλά, κατεβάζοντας τις διαδρομές τους απευθείας από τον προγραμματιστή διαδρομών του Internet σε ένα USB stick και μετά φορτώνοντάς τες στο σύστημα πλοήγησης μέσω της διεπαφής USB του αυτοκινήτου. Αυτή η λειτουργία διατίθεται για όλα τα μοντέλα με σύστημα λειτουργίας iDrive και με σύστημα Πλοήγησης Professional.
Εκτεταμένη ενημέρωση και ψυχαγωγία
Με τις διαδρομές BMW που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους πελάτες του BMW ConnectedDrive, το ταξίδι γίνεται κεντρικό θέμα. Γι’ αυτό, αυτοκινητόδρομοι και οδικές αρτηρίες με πολλή κίνηση αποφεύγονται υπέρ πολύ καλά σχεδιασμένων και ασφαλτοστρωμένων δρόμων. Πρόκειται για γραφικές διαδρομές με φυσικές ομορφιές, εδεσματολογικές προτάσεις και ενδιαφέροντα πολιτιστικά θέματα, από γκουρμέ εστιατόρια και ρομαντικά ξενοδοχεία, μέχρι αξιοθέατα. Το κοινό στοιχείο όλων των παραπάνω είναι ότι βασίζονται σε πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής κι αυτό επειδή οι συστάσεις είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανώτερες απαιτήσεις των ιδιοκτητών BMW, από τις πιο ευρηματικές μέχρι και τις πιο απολαυστικές, από τις πιο σπορ μέχρι τις άκρως χαλαρωτικές. Οι οδηγοί BMW ασφαλώς και κάνουν τη δική τους επιλογή σχετικά με το ποια προτεινόμενα σημεία θα επισκεφθούν. Χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διαδρομή και τις προτεινόμενες στάσεις παρέχονται υπό μορφή εικόνων και κειμένου. Αυτή η δυνατότητα επεκτείνεται επίσης σε αυτοπρογραμματιζόμενες διαδρομές.
Το ιστορικό πριν το BMW ConnectedDrive
Το έργο που ξεκίνησε 19 Αυγούστου του 1932 με την επίσημη παρουσίαση του πρώτου ραδιοφώνου αυτοκινήτου, εξελίχθηκε και τελειοποιήθηκε από την BMW σε δικτυωμένη μετακίνηση. Στο πλαίσιο της γενικής φιλοσοφίας του BMW ConnectedDrive, η φίρμα μοντάρει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο καινοτομιών, που αυξάνουν την άνεση, προσφέρουν μία νέα διάσταση απόλαυσης στον τομέα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και βελτιώνουν σημαντικά την ασφάλεια. Εδώ, το BMW ConnectedDrive συμβολίζει την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ οδηγού, οχήματος και περιβάλλοντος. Είτε πρόκειται για τα πιο πρόσφατα δελτία κυκλοφορίας, e-mails, λειτουργία κλήσεων έκτακτης ανάγκης, Night Vision με αναγνώριση πεζών, BMW Routes, υπηρεσίες internet ή τηλεφωνικών πληροφοριών, η άνεση, η ασφάλεια και τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας που παρέχει μία BMW, προσφέρουν στον οδηγό τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες που χρειάζεται οποιαδήποτε στιγμή. Κι αυτό επειδή το BMW ConnectedDrive συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες που διατίθενται για τον οδηγό. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: www.bmw.com/connecteddrive. 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Fiat
ΑΦΟΙ ΒΥΤΙΝΑΡΟΥ ΟΕ

Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Βουλιαγμένης 270, 173 43 Αγ. Δημήτριος Αττικής
Τηλ.: +302109751184, +302109707707, Fax: +302109712710
E-mail: butinaros@gmail.com, Website: www.vitinaroscars.gr
 
Χρήσιμα