ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΝΤΖΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Λάντζης γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1978 στη Βούλα Αττικής και είναι κάτοικος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Σπούδασε τεχνικός αυτοματισμών στο ΙΕΚ Ηλιούπολης. Από μικρή ηλικία λάτρεψε την αυτοκίνηση και τον μοντελισμό. Ως μέλος μιας 5μελούς και δεμένης οικογένειας, μαζί με τα δύο του αδέρφια, γνώρισε την φωτογραφία το 1988, με την οποία ασχολείται πλέον επαγγελματικά μέχρι και σήμερα!

Ο μοντελισμός ήταν -και παραμένει- ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, από τη νεαρή του ηλικία. Μερικά χρόνια αργότερα, το έτος 2000, ασχολήθηκε και επαγγελματικά, δημιουργώντας το δικό του κατάστημα μοντελισμού, το οποίο και διατήρησε μέχρι και το 2012. Η στενή του ενασχόληση με τον μοντελισμό, τον οδήγησε στα μοναδικά και υπέροχα μονοπάτια του υπό κλίμακα κόσμου, τον οποίο γνωρίζει πλέον όσο ελάχιστοι, ειδικά τον μηχανοκίνητο μοντελισμό (θερμικά/ηλεκτρικά αγωνιστικά μοντέλα).

 

Ο μοντελισμός, είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, με την οποία ασχολούνται εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, γιατί καλύπτει μεγάλο φάσμα κατασκευών και χαρίζει σε όσους ασχολούνται με αυτό το χόμπι, την χαρά της δημιουργίας, συνδεδεμένη άρρηκτα με ιστορικά δημιουργήματα και γεγονότα.

Ο Κωνσταντίνος, ως δημιουργικό μέλος της ομάδας μας, θα μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του σε υφιστάμενους ή νέους μοντελιστές, θα μοιράζεται μαζί μας διάφορα τρικ και «μυστικά», για καλές και πετυχημένες κατασκευές, σε μοντέλα της αυτοκίνησης, της ναυσιπλοΐας και της αεροπλοΐας, καθώς και σε διάφορα διοράματα και απεικονίσεις στρατιωτικού περιεχομένου.