IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Η Larte αφήνει μια Mercedes GL να την αναλάβει ένα άλογο


Δεν υπάρχει κατοικίδιο ζώο που να έχει συναρπάσει τους ανθρώπους όσο τα άλογα. Ένα ισχυρό άλογο ενός ιππότη ήταν κάποτε σύμβολο κατάστασης. Σήμερα, τα άλογα αγώνων πρώτης κατηγορίας πωλούνται για εκατομμύρια. Για να κάνετε μια κομψή ταινία για την τελευταία δημιουργία της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο βελτιωτής premium αυτοκινήτων Larte Design επέλεξε ως εκ τούτου ένα πολύ ασυνήθιστο video-clip, το οποίο επιτρέπει στους θεατές να εξάγουν συμπεράσματα, σχετικά με το γιατί το λογότυπο της εταιρίας δεν υπόκειται σε λιγότερα από 4 πέταλα (http://bit.ly/1BycKxL). Η εικονική κούρσα σημείο-προς-σημείο μεταξύ του αλόγου πόλο Barraca και της Larte Black Crystal, βασισμένη στην Mercedes GL, βιντεοσκοπήθηκε στο ιπποφορβείο Hovener Hof κοντά στην Weilerswist στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, του οποίου το αφεντικό, η κα. Daniela Starck, ήταν τόσο γοητευμένη από το έργο, που ήταν έτοιμη να ιππεύσει το άλογο η ίδια συνεχώς.
 
Παρά το γεγονός ότι η βελτιωμένη Black Crystal έχει πάνω από 290 άλογα [η σειριακή έκδοση 258 άλογα και 620 Nm ροπής], οι οδηγοί ήταν αρκετά έκπληκτοι από το πόσο πολύ ευέλικτο και αυθόρμητα ταχύ ήταν το άλογο. Αντίθετα, οι οπαδοί των αλόγων βρίσκουν την οπτική βελτίωση των ισχυρών αυτοκινήτων πως είναι αρκετά συναρπαστική. Και φυσικά, είναι επίσης πολύ πρακτικό και ιδανικό για περιπέτειες εκτός δρόμου. Η ώθηση όμως, είναι οι οπτικές αλλαγές που έκανε η Larte Design. Η Larte Black Crystal, που οφείλει το όνομά της σε δύο γιγαντιαία κρυστάλλους του είδους στην μπροστινή ποδιά, περιλαμβάνει ένα πολύ επιθετικό κιτ αμαξώματος, μαύρες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών κι ένα ηχηρό σύστημα εξάτμισης. Ο σε σχήμα ελάσματος εμπρός προφυλακτήρας, που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το ύψος, είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό. LED φώτα ημέρας, στοιχεία σχεδιασμού στα άκρα σε σχήμα μπούμερανγκ, ένθετα από ανθρακόνημα και μια σειρά από αεραγωγούς, συνθέτουν μια πραγματικά πολεμική εμφάνιση.

Για να του δώσει σπορ αναλογίες, η Larte έχει εξοπλίσει την Mercedes GL με νέες ποδιές και αποστάτες τροχών μπροστά και πίσω. Πλαϊνές ποδιές και αεροδυναμικά βοηθήματα στις πίσω πόρτες, υπογραμμίζουν επίσης το πλάτος του μοντέλου. Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το κεντρικό -τύπου Φόρμουλα 1- φως φρένων και το σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα με 4 απολήξεις με επικάλυψη από ανθρακόνημα. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα, αφού παρακολουθήσετε το video-clip διάρκειας 1’30’’, μπορείτε να δείτε το Larte Black Crystal σε άλλα 2 αποσπάσματα, από το διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Μόσχας (http://bit.ly/1yxzu4R) και τη δοκιμή του Γερμανικού περιοδικού σπορ αυτοκινήτων AUTO BILD (http://bit.ly/1nDb3hZ) [www.larte-design.ru].
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 07/10/2014, 00:17 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΧΑΙΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συνεργείο Αυτοκινήτων (BMW, Mini, Mercedes-Benz), Μετατροπές & Εμπορία Ανταλλακτικών
Σταματίου Κλεάνθη 38 (φανάρια Αρέθα Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών), 264 42 Πάτρα
Τηλ.: +302610427903, Τηλ. & Fax: +302610429780

 
Χρήσιμα