IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Η «καυτή» πρόταση του οίκου AC Schnitzer για τη νέα BMW M2


Ο οίκος AC Schnitzer με τη νέα του δημιουργία μάς ταξιδεύει πέρα από τα πρότυπα M. Πιο ελαφρύ, πιο γρήγορο, πιο σπορ. Με το Μ2 του οίκου AC Schnitzer, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί από το ¶αχεν δείχνουν και πάλι ότι οι βελτιώσεις είναι πάντα εφικτές. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τους ειδικούς του οίκου AC Schnitzer. Ακόμη κι όταν φαίνεται ότι δεν μπορεί να αναμένεται περαιτέρω βελτίωση, επανειλημμένα θέτουν νέα πρότυπα στον τομέα της βελτίωσης των μοντέλων BMW. Αυτό αποδεικνύεται εκ νέου από την BMW M2, η οποία τώρα ξεδιπλώνεται πάνω στο δρόμο από την AC Schnitzer, ακόμη πιο ελαφριά, με σπορ επιδόσεις και περαιτέρω δυναμική.
 
Η αναβάθμιση των επιδόσεων σε 420 από 370 ίππους, υποστηρίζεται περαιτέρω από το προαιρετικό chargecooler AC Schnitzer, που αυξάνει την απόδοση του κινητήρα για μέγιστη αίσθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού και παρέχει μια σταθερή, ομαλή απόδοση ισχύος. Η παλλόμενη ενέργεια κάτω από το καπό τεκμηριώνεται από το στιλ του κινητήρα AC Schnitzer. Ως συνήθως με όλες τις αναβαθμίσεις απόδοσης AC Schnitzer, μια εγγύηση 2 ετών περιλαμβάνονται στο πεδίο εφαρμογής της προσφοράς της αναβάθμισης των επιδόσεων για την BMW M2. Στο σύστημα εξάτμισης, οι BMW tuners από το ¶αχεν πρόσθεσαν ξανά το «κάτι λίγο». Ο σιγαστήρας AC Schnitzer με έλεγχο της βαλβίδας, που συμπληρώνεται με 2 «Sport» ή «Sport μαύρες» απολήξεις σε κάθε πίσω άκρο (επίσης υπό τη μορφή εξαγωγής) παρέχει την εντυπωσιακό ήχο ενός επαγγελματία αθλητή.
 
 
Η οδηγική εμπειρία από ένα όχημα BMW M λαμβάνεται σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο από τον οίκο AC Schnitzer, με in-house RS ανάρτηση για την BMW M2. Πλήρως ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος, με συμπίεση και επαναφορά ρύθμισης και μείωση 30-40 χλστ., το σύστημα είναι σχεδιασμένο για χαλαρά ταξίδια αλλά και γρήγορες στροφές και σπριντ. Το κιτ ελατηρίων AC Schnitzer με μείωση 25-30 χλστ. εμπρός και 15-20 χλστ. πίσω παρέχει επίσης μέγιστη οδηγική ευστάθεια. Όταν πρόκειται για την ελάφρυνση, ο οίκος AC Schnitzer έχει φυσικά και πάλι βελτιώσει λίγο το καθιερωμένο μοντέλο. Ελαφριά μέρη του αμαξώματος όπως τα πλαϊνά εμπρός φτερά AC Schnitzer από ανθρακόνημα (2/πλευρά), την Racing από ίνες άνθρακα πίσω πτέρυγα, τον πίσω carbon διαχύτη και τα επίσης carbon καλύμματα του καθρέφτη, είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλή διακόσμηση.
 
Μαζί με το μπροστινό splitter AC Schnitzer και την πίσω αεροτομή οροφής, παρέχουν αισθητά περισσότερη κάθετη δύναμη και μέγιστη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Η ταινία προστασίας AC Schnitzer της πίσω ποδιάς, χρησιμεύει για να προστατεύει το κατώφλι φόρτωσης και φυσικά τεκμηριώνει την προέλευση των στοχοθετημένων μέτρων, εξασφαλίζοντας ακόμη πιο οδηγική απόλαυση. Στο εσωτερικό, ο οίκος AC Schnitzer θέτει νέα σχεδιαστικά πρότυπα, με το AC Schnitzer σετ πεντάλ αλουμινίου, υποπόδιο από αλουμίνιο, μπρελόκ και λαβή χειρόφρενου σε ασημί ή μαύρο. Το κάλυμμα αλουμινίου AC Schnitzer για το BMW i-Drive Controller και τα βελουτέ πατάκια, ολοκληρώνουν το εσωτερικό.

Με 19 και 20 ιντσών ζάντες που έχουν αναπτυχθεί εσωτερικά από τον οίκο AC Schnitzer, εξοπλισμένες με τα σωστά ελαστικά, η M2 από τον AC Schnitzer δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την τέλεια μεταφορά της αίσθησης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο δρόμο. Οι ζάντες AC1 ή οι AC1 από κράματα σε διχρωμία ή ματ ανθρακί και οι Type VIII και Type V (σε δίχρωμο ή ανθρακί) κράματος, είναι επίσης διαθέσιμες για τους ενθουσιώδεις οδηγούς και τους λάτρεις της καλής σχεδίασης. Εξοπλισμένη με τις ζάντες Type VIII (δίχρωμο μαύρο, ασημί ή ανθρακί) και τις Type IV σε δίχρωμο μαύρο, η Μ2 του οίκου AC Schnitzer αγωνίζεται για νέα ρεκόρ πέρα από τα πρότυπα M, ακολουθώντας πιστά την παράδοση του διάσημου οίκου (www.ac-schnitzer.de).
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 29/10/2016, 02:15 πμ.) 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
QUICK FIT by CAR CENTER (ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ & ΣΙΑ ΟΕ)

Ελαστικά, Ζάντες, Ευθυγραμμίσεις
Δημοσθένους 8 & Πεντέλης (όπισθεν Λεωφ. Αμφιθέας), 175 64 Π. Φάληρο
Τηλ.: +302109422250, +302109428157 (4 γραμμές), Fax: +302109402904
E-mail: carcenter@ath.forthnet.gr, Website: www.center.gr/carcenter
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
 
Χρήσιμα