IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Η Nissan στο 88ο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης
 


Η επιτάχυνση της ηλεκτροκίνησης ήταν το βασικό θέμα στο περίπτερο της Nissan κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης (6-18 Μαρτίου 2018), χωρίς βέβαια να μειονεκτούν σε παρουσία και τα υπόλοιπα μοντέλα της.
Αποστολή: Δημήτρης Σπυράκης
Το κεντρικό θέμα ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου αγωνιστικού αυτοκινήτου ABB FIA Formula E, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως πρωτότυπο. Το αυτοκίνητο θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στους αγώνες πόλης στην αρχή της σεζόν 2018/19, αργότερα μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Επίσης, παρουσιάστηκε το νέο πλήρως ηλεκτρικό και μηδενικών εκπομπών ρύπων Leaf. Ένα νέο Leaf παραγγέλλεται στην Ευρώπη κάθε 12’, καθιστώντας το ως το ταχύτερα πουλημένο ηλεκτρικό όχημα της Γηραιάς ηπείρου. Περισσότερες από 19.000 παραγγελίες για το νέο Leaf έχει πάρει η Nissan σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το νέο Leaf είναι η απεικόνιση του οράματος Nissan Intelligent Mobility της εταιρίας κι αποτελεί την αιχμή του δόρατος της προσπάθειας της μάρκας να δημιουργήσει μια συναρπαστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση συνδεδεμένη κοινωνία.
 
Οι τεχνολογίες που έκαναν Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Leaf ήδη κυκλοφορούν στην αγορά των επιβατικών κι ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan. Η πρωτοποριακή τεχνολογία υποστήριξης οδηγού ProPILOT της Nissan θα είναι διαθέσιμη στο crossover με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, το Qashqai, από τον τρέχοντα μήνα (Μάρτιος 2018. Η μπαταρία 40kWh του Leaf είναι τώρα διαθέσιμη και στο van e-NV200, αυξάνοντας την αυτονομία του κατά 60%, χωρίς να μειώνεται η ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Το Leaf μεταφέρει σήμερα το όραμα Nissan Intelligent Mobility και η μάρκα ήδη εργάζεται από σήμερα για το τι θα ζητήσουν οι καταναλωτές αύριο. Η Nissan επιβεβαίωσε ότι με το νέο της Nissan M.O.V.E. μεσοπρόθεσμο σχέδιο έως το 2022, θα προσφέρει ηλεκτρικούς κινητήρες στην επόμενη γενιά crossover της με τις καλύτερες πωλήσεις. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που θα διευρύνει περαιτέρω τις επιλογές των καταναλωτών.

Επίσης για το μέλλον είναι και το IMx KURO, ένα πρωτότυπο που παρουσιάζει την ηγετική θέση της Nissan τόσο στα ηλεκτρικά οχήματα όσο και στα crossover. Το μοντέλο έχει βελτιωθεί από τότε που έκανε ντεμπούτο στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκυο και τώρα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Brain-to-Vehicle (B2V) της Nissan. Η μάρκα έδωσε έμφαση στο πώς το Nissan Intelligent Mobility ξεπερνά το όχημα με ενσωματωμένο ηλεκτρικό οικοσύστημα. Μια νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Nissan και της ενεργειακής εταιρείας E.ON έχει ανακοινωθεί. Η συνεργασία θα διερευνήσει ευκαιρίες για πιλοτικές δραστηριότητες κι εμπορικές προσφορές που σχετίζονται με τις υπηρεσίες οχημάτων, τις λύσεις παραγωγής και αποθήκευσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και την ολοκλήρωση του δικτύου για τους πελάτες ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan.
 
(Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την 23/03/2018, 07:17 μμ.)


Nissan IMx KURO
Nissan IMx KURO
Nissan IMx KURO & Formula E
Nissan IMx KURO & Formula E
Nissan IMx KURO
Nissan IMx KURO
Nissan IMx KURO
Nissan IMx KURO
Nissan Formula E
Nissan Formula E
Nissan e-NV200
Nissan e-NV200
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Micra
Nissan Micra
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan 370Z
Nissan 370Z
Nissan Navara
Nissan Navara

 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Audi
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΑΕ

Έκθεση - Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Ιερά Οδός 176, 122 42 Αιγάλεω Αττικής
Τηλ.: +302103428671, Fax: +302103421286
E-mail: audiinfo@filippaios.gr, Website: www.filippaios.gr

 

 
Χρήσιμα