IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
Με σπορ δυναμική εμφάνιση το νέο Volvo C30
 
Το Volvo C30 μπορεί να διαμορφωθεί σε μια σχεδόν απεριόριστη γκάμα από παραλλαγές, χάρη σε μια ευρεία επιλογή από κινητήρες, σχεδιαστικές λεπτομέρειες και επίπεδα εξοπλισμού. Το νέο C30, που έκανε ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2009, προσφέρει περισσότερες επιλογές από πριν. Από τότε που παρουσιάστηκε (2006), το C30 έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εκτίμηση για την ιδιαίτερη εμφάνισή του, κυρίως για το πίσω μέρος. Το νέο εξωτερικό ταιριάζει καλύτερα στην οδηγική συμπεριφορά του C30, με δυναμισμό, αμεσότητα και ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα.
Η ανανέωση του C30 είναι πολύ πιο εκτεταμένη από ό,τι συμβαίνει συνήθως με τα μοντέλα της Volvo. Ολόκληρο το εμπρός μέρος έχει επανασχεδιαστεί, μαζί και επιφάνειες του αμαξώματος όπως τα εμπρός φτερά. Έτσι το αυτοκίνητο αποκτά εντελώς νέα όψη, διαμορφώνοντας μια ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία διαχωρίζει σαφώς το νέο C30 από τα S40 και V50. Στο κέντρο της πρόσοψης βρίσκεται το νέο, μεγαλύτερο σήμα, όπως και στα άλλα μοντέλα της Volvo. Η εισαγωγή αέρα έχει και αυτή αυξηθεί σε μέγεθος και μοιάζει περισσότερο με τη μάσκα του XC60. Η μάσκα έχει ένα νέο μοτίβο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στο C30.
Στο εσωτερικό, μεταξύ άλλων, υπάρχει ένας νέος χρωματικός συνδυασμός, με σκούρο καφέ πάνω μέρος και «ξανθή» απόχρωση στο κάτω μέρος των πλευρικών επιφανειών των θυρών. Η «ξανθή» απόχρωση είναι κάτι ανάμεσα σε μπεζ και γκρι χρώμα, και αποτελεί μια έκφραση της ισχυρής Σκανδιναβικής σχεδιαστικής παράδοσης της Volvo. Το εσωτερικό επιτρέπει τον συνδυασμό με νέα φωτεινά και δυναμικά χρώματα, όπως το πορτοκαλί, το πράσινο και το μπλε, για την υφασμάτινη επένδυση, καθώς και ένα νέο χρώμα, το Cranberry, για τη δερμάτινη επένδυση των καθισμάτων. Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό είναι το κάλυμμα του χώρου αποσκευών στο πίσω μέρος, το οποίο χρησιμοποιεί ένα νέο υλικό και ένα νέο μοτίβο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη μοντέρνα εικόνα του αυτοκινήτου.
Το νέο προαιρετικό σπορ σασί για το C30 είναι πολύ πιο άμεσο, με μεγαλύτερη ακαμψία και πιο δυναμικές ιδιότητες από ό,τι προηγουμένως. Το τιμόνι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια, χάρη στην τοποθέτηση πιο άκαμπτων σάιλεντμπλοκ. Η σχέση του τιμονιού είναι πιο κοντή, εξασφαλίζοντας 10% ταχύτερη απόκριση στην κίνηση των τροχών. Η ακαμψία των ελατηρίων έχει αυξηθεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά 30% ώστε να βελτιωθεί η συμπεριφορά του αυτοκινήτου στη δυναμική οδήγηση. Τα αμορτισέρ είναι σκληρότερα τύπου mono-tube αναπτύσσοντας έτσι πίεση πολύ πιο γρήγορα. Οι αντιστρεπτικές δοκοί έχουν μεγαλύτερη ακαμψία, περιορίζοντας την τάση κλίσης στις απότομες στροφές. Το νέο σπορ σασί είναι διαθέσιμο με όλες τις εκδόσεις του C30, εκτός από το 1.6D DRIVe.
  
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Mitsubishi
ΑΦΟΙ ΛΕΛΕΚΑΚΗ ΟΕ

Έκθεση - Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
2ο χλμ. Ιεράπετρας-Γρα Λυγιάς, 722 00 Ιεράπετρα Κρήτης
Τηλ.: +302842024190, +302842080245, +302842089173, Fax: +302842026424
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα