IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...κι όποιος θέλει την ασπάζεται!
Όλα! Μέχρι ενός λεπτού!
Με δεδομένη την παράνομη επίθεση που έχουν κάνει στους πολίτες οι διαχειριστές του κράτους [και της εξουσίας] και οι τράπεζες, οι πολίτες δεν πρέπει να αφήσουν στα «δόντια» των παραπάνω ούτε ένα λεπτό από τους λογαριασμούς τους.
Δώρο το ρολόι της Εθνικής Ελλάδας από την Toyota Πασπαλιάρης
Η Toyota Πασπαλιάρης ΑΕ, μέλος του επίσημου δικτύου διανομέων και επισκευαστών Toyota, διοργανώνει διαγωνισμό όπου ένας τυχερός θα κερδίσει το συλλεκτικό επίσημο ρολόι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας.
Τα «έξυπνα» αυτοκίνητα θέλουν και έξυπνες ιδέες
Η πολιτική marketing που θα πρέπει να ακολουθεί η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία για την επικοινωνία με τους εν δυνάμει πελάτες της και την προώθηση των πωλήσεών της, θα πρέπει να είναι απόλυτα συνυφασμένη με το ίδιο το αυτοκίνητο.
Μαθήματα παρκαρίσματος!
Το παρκάρισμα είναι ο φόβος και ο τρόμος πολλών εξεταζόμενων υποψηφίων οδηγών, κυρίως του ασθενούς φύλου. Ορισμένοι όμως, δεν έχουν κανέναν φόβο και καμία αναστολή στο παρκάρισμα, όπως κι αν τους βγει τελικά...
Ρύπανση με... περιβαλλοντική συνείδηση
Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες, μπορούν να συνυπάρχουν; Κατά τα φαινόμενα, ναι, μπορούν! Την ίδια στιγμή που ένα εγκαταλειμμένο όχημα αποτελεί το ίδιο ρύπανση, περνάει ταυτόχρονα μηνύματα περιβαλλοντικής συνείδησης!
2-3 λίτρα/ημέρα η κατανάλωση του ανθρώπου
Μια και η οικονομική ύφεση προκάλεσε την τάση για μειωμένη κατανάλωση και πιο ελαφρύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα στα οχήματά μας, ας δούμε ποια είναι η κατανάλωση [νερού] που συνίσταται για τον άνθρωπο, εν όψει καλοκαιριού.
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Toyota Πασπαλιάρης
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο διαγωνισμός που διοργάνωσε η Toyota Πασπαλιάρης για τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κληρώνοντας στον μεγάλο τυχερό ένα tablet Odys 7 ιντσών 8GB. Ο νικητής είναι...
Μεγάλος διαγωνισμός της Toyota Πασπαλιάρης με δώρο ένα tablet
Η Toyota Πασπαλιάρης ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες ολοκληρωμένες μονάδες του επίσημου δικτύου διανομέων και επισκευαστών Toyota, διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό όπου ένας τυχερός θα κερδίσει ένα tablet Odys 7 ιντσών 8GB.
Στα άδυτα της σφίγγας!
Όταν ένα έντομο, εκμεταλλευόμενο της ευελιξία που του δίνουν τα φτερά του, τολμήσει να διεισδύσει στα τεράστια και αχανή εργοστάσια συναρμολόγησης αυτοκινήτων, μπορεί να υποστεί τον θάνατο και παράλληλα την... αθανασία!
Στα απορρυπαντικά δεν έχει κάμερες!
Επειδή το καλύτερο έγκλημα είναι το οργανωμένο και η πείνα πολλές φορές μπορεί να σε οδηγήσει σε σκέψεις που μόνο άνθρωποι εξοικειωμένοι μΆ αυτό θα έκαναν, δείτε πώς μοιράστηκε ένας πεινασμένος το μυστικό της δικής του «ληστείας».
Φανοποιΐα... self service!
Η οικονομική δυσπραγία που μαστίζει από το 2010 και εντονότερα από το 2012 τους Έλληνες, έχει αφήσει ένα μεγάλο αποτύπωμα και στον κλάδο του αυτοκινήτου, όπου ο καθένας καλύπτει τις ζημιές του μόνος του, αν και όπως μπορεί.
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με δώρο ένα ρολόι χειρός Maserati
Ένα ρολόι χειρός Maserati, με ακρίβεια στη λεπτομέρεια και πιστό στην ταχύτητα και τον χρόνο, όπως μία αγωνιστική Maserati, ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσε κανείς να κερδίσει εν όψει της αλλαγής του χρόνου. Νικητής είναι...
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Toyota Πασπαλιάρης
Η Toyota Πασπαλιάρης ΑΕ, ολοκληρώνει τον εορτασμό των 30 ετών ως επίσημος dealer Toyota, με την κλήρωση του νικητή του διαγωνισμού στο facebook, σε συνεργασία με το vivanews.gr και το ixauto.gr. Ο μεγάλος νικητής είναι...
1 λίτρο καύσιμο, 1 ευρώ!
Αλήθεια, πόσα πράγματα θα τα βλέπαμε διαφορετικά, αν η τιμή των υγρών καυσίμων που καταναλώνουμε για τις μετακινήσεις μας, κατέβαινε στο 1 ευρώ/λίτρο; Είναι βέβαιο ότι ήδη έχουμε εξάψει την φαντασία σας και το μυαλό σας.
Σκοτώνω κι επειδή είμαι κακομαθημένος πλούσιος, δεν πληρώνω
Πολλές φορές έχουν συμβεί δυστυχήματα από «κακομαθημένους» πλούσιους, των οποίων η καταδίκη κάθε άλλο παρά παραδειγματική ήταν. Μάλιστα, στην περίπτωση ενός νεαρού Αμερικανού από το Τέξας, ήταν εξοργιστικά προκλητική.
Αλλάξτε χρονιά με ένα εκπληκτικό ρολόι χειρός Maserati!
Πλησιάζει η ώρα για την αλλαγή του χρόνου. Ένα ρολόι χειρός Maserati, με ακρίβεια στη λεπτομέρεια και πιστό στην ταχύτητα και τον χρόνο, όπως μία αγωνιστική Maserati, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κερδίσετε!
Super διαγωνισμός της Toyota-Πασπαλιάρης με δώρο μία TV Samsung 3D 32''
Η Toyota Πασπαλιάρης ΑΕ, γιορτάζει τη συμπλήρωση 30 ετών ως επίσημος dealer Toyota, και εγκαινιάζει την κοινωνική της δικτύωση με έναν super διαγωνισμό στο facebook, σε συνεργασία με το vivanews.gr και το ixauto.gr.
Πρόστιμα εσείς, ντόνατς εγώ!
Αν και ηλικιακά έχει ακόμη το 2 μπροστά, ο Γερμανός πιλότος της Φόρμουλα 1, Sebastian Vettel, σπάει τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο, με τους πανηγυρισμούς του να μην έχουν όριο και ο ίδιος, να μην καταλαβαίνει από πρόστιμα...
Η άγνοια... σκοτώνει!
Η ελλιπής πληροφόρηση σε κάθε τομέα μπορεί να προβεί από οδυνηρή μέχρι αναπάντεχη. Πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με την οδική ασφάλεια, τόσο τη δική μας όσο και των γύρω μας.
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με δώρο μία φωτογραφική μηχανή
Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων Φωτοδεσμός, τη μοναδική Ελληνική αλυσίδα φωτογραφικών ειδών, με δώρο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Panasonic DMC-GF5. Ο νικητής είναι...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Εμπόριο Λιπαντικών & Ειδών Αυτοκινήτου (Χονδρική Πώληση)
Ασπρόχωμα Καλαμάτας, 241 00 Καλαμάτα
Τηλ.: +302721063520, E-mail: vag_zaxarakis@yahoo.gr

 
Χρήσιμα