IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...κι όποιος θέλει την ασπάζεται!
Διαγωνισμός με δώρο μία φωτογραφική μηχανή!
Ένας μεγάλος διαγωνισμός σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων Φωτοδεσμός, τη μοναδική Ελληνική αλυσίδα φωτογραφικών ειδών, με δώρο μια εκπληκτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Panasonic DMC-GF5, αξίας 500 ευρώ!
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με δώρο ένα μοναδικό tablet
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του ixauto.gr για τα 5 χρόνια παρουσίας του στο διαδίκτυο, προσφέροντας σε έναν τυχερό ένα μοναδικό tablet Asus Nexus 7 16GB. Ο μεγάλος τυχερός είναι...
Διαγωνισμός του ixauto.gr με δώρο ένα μοναδικό tablet
Ο μήνας Οκτώβριος (2013) ξεκινάει ευχάριστα, καθώς δημιουργήσαμε ακόμη έναν διαγωνισμό, πάντα στα πλαίσια του εορτασμού των 5 χρόνων μας στο internet το 2013, αυτή τη φορά με δώρο ένα μοναδικό tablet...
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με δώρο ένα ηχοσύνολο αυτοκινήτου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του ixauto.gr για τα 5 χρόνια παρουσίας του στο διαδίκτυο, προσφέροντας σε έναν τυχερό ένα ηχοσύνολο αυτοκινήτου Alpine CDE-W233R. Ο μεγάλος τυχερός είναι...
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με δώρο ένα σύστημα πλοήγησης
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του ixauto.gr προσφέροντας σε έναν τυχερό ένα σύστημα πλοήγησης Tomtom Start 25 με φωνητική καθοδήγηση και οθόνη 5 ιντσών. Ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού είναι...
Διαγωνισμός του ixauto.gr με δώρο ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου
Θέλοντας να συνεχίσουμε να σας εκπλήσσουμε ευχάριστα, δημιουργήσαμε ακόμη έναν διαγωνισμό, στα πλαίσια του εορτασμού των 5 χρόνων μας μέσα στο 2013, αυτή τη φορά με ένα εκπληκτικό δώρο για τους κατόχους αυτοκινήτου.
Πού πήγαν τα «παιδιά των φαναριών»;
Εδώ και μερικά χρόνια δεν υπάρχουν πλέον παιδιά στα φανάρια να ζητιανεύουν για λίγα χρήματα. Τη θέση τους έχουν πάρει ενήλικες αλλοδαποί από τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Τι έγιναν όμως αυτά τα παιδιά;
Χάκερς κλέβουν αεροπορικά μίλια!
Δωρεάν ταξίδια ονειρεύονται ορισμένοι δεινοί διαδικτυακοί περιηγητές (κατά κόσμων χάκερ), αντί να μπαίνουν σε κυβερνητικούς δικτυακούς τόπους ή να επιτίθενται σε ιστοσελίδες ενόπλων δυνάμεων. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
Διαγωνισμός του ixauto.gr με δώρο ένα σύστημα πλοήγησης
Τηρώντας πιστά την αρχική μας υπόσχεση και μετά το καλοκαίρι, που τουλάχιστον στα χαρτιά μας αποχαιρέτησε, μπαίνουμε δυναμικά στο φθινόπωρο με ακόμη έναν διαγωνισμό, στα πλαίσια του εορτασμού φέτος των 5 χρόνων μας.
Η ΔΕΗ από το υπερπέραν!
Την ίδια στιγμή που κάποιοι σκέφτονται σοβαρά να μετοικήσουν (για πάντα) στον «Κόκκινο Πλανήτη» (Άρη), η Ελληνική ΔΕΗ βρίσκεται σε μία άλλη διάσταση, πέρα από κάθε Γαλαξιακό σύμπλεγμα, και το δείχνει!..
Όπου free, όλοι εκεί!
Με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας σε ανεξέλεγκτη πορεία (προς τα κάτω), όπου προσφέρονται προϊόντα δωρεάν, κυρίως για λόγους προωθητικών ενεργειών, οι ουρές του κόσμου σχηματίζονται γρήγορα...
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση του ixauto.gr
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός μας, στα πλαίσια των 5+ ετών μας στο διαδίκτυο και της συμπλήρωσης ενός έτους της πλήρως αναβαθμισμένης μας ιστοσελίδας, προσφέροντας στον νικητή ένα κινητό τηλέφωνο με 2 κάρτες SIM.
Η ασφάλεια πρώτα απ’ όλα!
Πάντα βρίσκεις τρόπο να διασφαλίσεις την περιουσία σου, όποιος κι αν είναι αυτός. Η επιλογή γίνεται αυστηρά με βάση τα οικονομικά κριτήρια του καθενός. Ασφαλώς, εδώ δεν μετράει ο τρόπος, αλλά ποιο είναι το αποτέλεσμα.
Οι θερινές βροχές, «κατάρα» των εμπόρων αυτοκινήτων
Μέσα σ’ όλη την ταλαιπωρία τους και το οικονομικό σοκ που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια, οι έμποροι αυτοκινήτων έχουν να αντιμετωπίσουν και τις θερινές βροχές, που ραίνουν με Αφρικανική σκόνη τα προς πώληση αυτοκίνητά τους.
5+ χρόνια online, 1 έτος αναβάθμισης, 1 μοναδικό δώρο για σας!
Ήταν 26 Μαρτίου του 2008, όταν βγήκαμε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο με την ηλεκτρονική μας μορφή. Μετά 5 και πλέον χρόνια και ενός γεμάτου έτους της ριζικής μας αναβάθμισης, το γιορτάζουμε με ένα μοναδικό δώρο για σας.
Η καταδίκη της Δικαιοσύνης
Την ίδια στιγμή που η μισή Ελλάδα «στενάζει» στα δικαστήρια, το λειτούργημα της Δικαιοσύνης καταδικάζεται για την εικόνα ντροπής που παρουσιάζουν τα δικαστικά κτίρια της (πρώην) Ευελπίδων, στους χώρους υγιεινής τους.
Παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. από τις τράπεζες
Είναι γνωστό πόσο παραβατικές είναι ορισμένες φορές οι τράπεζες στον τρόπο λειτουργίας τους, με κρυφές χρεώσεις και παγίδες που στήνουν στους ανυποψίαστους πελάτες τους. Η παραβατικότητά τους όμως δεν περιορίζεται εκεί, αλλά φτάνει μέχρι και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός μας με δώρο ένα tablet
Το ixauto.gr και το vivanews.gr, σε συνεργασία με την Alfa Car Αλεβιζόπουλος, διοργάνωσαν διαγωνισμό με δώρο ένα tablet Intenso 7 ιντσών. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο τυχερός (αυτή τη φορά) είναι από την Αθήνα.
Διαγωνισμός της Alfa Car Αλεβιζόπουλος με δώρο ένα tablet Intenso
Το ixauto.gr και το vivanews.gr, σε συνεργασία με την Alfa Car Αλεβιζόπουλος, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα μοναδικό δώρο, ένα tablet Intenso 7’’ TAB 714, παράλληλα με μία σειρά προσφορών και εκπτώσεων για όλους.
Ο διαγωνισμός του ixauto.gr για τα 5 χρόνια του
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός του ixauto.gr για τα 5 χρόνια του στο διαδίκτυο, με κλήρωση στους φίλους στη σελίδα μας στο facebook που έλαβαν μέρος, ένα συλλεκτικό ημερολόγιο της Pirelli για το 2013. Ο μεγάλος νικητής είναι...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Kia
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΕ

Έκθεση - Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
2ο χλμ. Τρίπολης-Άργους, 221 00 Τρίπολη
Τηλ.: +302710242858, Fax: +302710241115
E-mail: tzavaras-sa@tri.forthnet.gr, Website: www.tzavaras.com.gr

 

 
Χρήσιμα