IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...κι όποιος θέλει την ασπάζεται!
Άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο!
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ανθρώπους αγράμματους, συμβολικός ο όρος, ανθρώπους που δεν έχουν παιδεία και οργάνωση στη ζωή τους. Τα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης τα βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους.
Μεγάλος διαγωνισμός για τα 5 χρόνια του ixauto.gr
Το ixauto.gr, ο πιο έγκυρος και απόλυτα ανεξάρτητος Ελληνικός δικτυακός τόπος για το αυτοκίνητο, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 συμπλήρωσε 5 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, προσφέρει σε όλους τους νέους Likers της σελίδας του στο facebook τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το μοναδικό, πολυφημισμένο, συλλεκτικής όσο και ανεκτίμητης αξίας, ημερολόγιο της Pirelli του 2013.
Πτώση σε όλους τους τομείς της Οικονομίας
Σε συνθήκες βαθειάς και συνεχιζόμενης ύφεσης της Ελληνικής Οικονομίας και πτώσης της οικονομικής δραστηριότητας, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρώτες τεκμηριωμένες ενδείξεις για την πορεία των επιχειρήσεων το 2012.
Βαλεντίνο: Ο άγιος του μάρκετινγκ;
Κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η μέρα των ερωτευμένων και ο «Άγιος του Έρωτα» Βαλεντίνο. Τελικά, πρόκειται για αναγνωρισμένο άγιο, ή για άγιο του μάρκετινγκ, χάρη της εμπορευματοποίησης των πάντων;
Καλύτερη επιλογή η Autobianchi ως υπομπράντα Fiat
Η ιδέα της δημιουργίας μιας νέας, χαμηλού κόστους μάρκας από τον όμιλο Fiat, ακολουθώντας τους ανταγωνιστές της που, ή έχουν ήδη λανσάρει τέτοια εμπορικά σήματα ή το μεθοδεύουν, μας στέλνει πίσω, στην εποχή των supermini...
Λαθρεπιβίβαση με... 9% έκπτωση!
Η πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής που επιδιώκει ο ΟΑΣΑ με την ειδική έκδοση δεσμίδων 11 εισιτηρίων στην τιμή των 10, δεν πιστεύουμε ότι θα επιφέρει κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς δεν αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση.
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει
Η εξέλιξη της τεχνολογίας με γοργούς ρυθμούς είναι ό,τι καλύτερο σ’ ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον ενός κλάδου όπως η βιομηχανία του αυτοκινήτου, το μοναδικό προϊόν της βαριάς βιομηχανίας που απευθύνεται στο ευρύ αγοραστικό κοινό.
Ελλάδα είναι ολόκληρος ο πλανήτης Γη!
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στην ανθρωπότητα και την εξέλιξή της, είναι η στρέβλωση της ιστορίας και η απόκρυψη σημαντικών στοιχείων που αποκαλύπτουν τις ρίζες και τον πολιτισμό των προγόνων μας.
Τα καράβια «έφαγαν» τη γέφυρα!
Μέσα στο 2012 και πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, πολλές διελεύσεις στο Ρίο-Αντίρριο έγιναν με τα καράβια (ferry boat) κι όχι μέσω της αντίστοιχης γέφυρας. Ο λόγος είναι προφανής. Το κόστος διέλευσης.
Να απαγορευτούν οι διαφημίσεις αλκοόλ στο διαδίκτυο
Κάθε διαφήμιση που έχει απαγορευτεί ή περιοριστεί στα παραδοσιακά ηλεκτρονικά μέσα, όπως η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, πρέπει να απαγορευτεί κι από άλλα ανάλογα μέσα επικοινωνίας, όπως το (ανεξέλεγκτο πλέον) διαδίκτυο.
Οι αμοιβές των Ελλήνων βουλευτών (υπηρετών του λαού)
Χρόνια τώρα υπάρχει μία μεγάλη μυστικότητα σχετικά με τις αμοιβές των Ελλήνων βουλευτών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να υφίσταται. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στο «πορτοφόλι» των υπηρετών του λαού.
Πολιτική χειραφέτηση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες
Ο βουλευτής του κόμματος Νέα Δημοκρατία και πρώην υπουργός, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εθεάθη να κάνει εκπομπή προώθησης βιβλίων σε τηλεοπτικό σταθμό παιδικών προγραμμάτων, εκφράζοντας συνάμα πολιτικό λόγο και άποψη.
Μάζευε κι ας είναι ρώγες!
Εικόνες σαν αυτή βλέπαμε μόνο σε επαρχιακές περιοχές και κυρίως σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Η εικόνα εδώ όμως είναι από την πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας, την Καλλιθέα. Σημεία των καιρών; Ίσως!
Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι!
Κάποτε πηγαίναμε επίσκεψη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και βγάζαμε φωτογραφίες ταΐζοντας τα περιστέρια. Σήμερα κάτι τέτοια σπανίζει. Όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, που φροντίζουν το σύμβολο της ειρήνης.
Αυθαίρετοι κυνηγοί μετάλλων
Σε μάστιγα της εποχής εξελίσσεται η λαθρεμπορία μετάλλων, καθώς για λίγα χρήματα, εκτεθειμένα μεταλλικά αντικείμενα γίνονται βορά σε αλλοδαπούς κυρίως, που ατύχησαν να βρεθούν στην Ελλάδα της κρίσης και αναζητούν τα προς το ζην.
Προϋποθέσεις ανάπτυξης της παραοικονομίας στην Ελλάδα
Με τις «ευλογίες» των διεθνών «επιτηρητών» (τρόικα) και τις αποφάσεις των «διαχειριστών» της Ελληνικής οικονομίας, μεθοδεύονται συστηματικά οι προϋποθέσεις ανάπτυξης της παραοικονομίας και συναφών αυτής δραστηριοτήτων.
Αλλαγή καιρού με σκοπιμότητα
Η παρέμβαση του ανθρώπου στα φυσικά φαινόμενα είναι όλο και πιο έντονη τα τελευταία χρόνια. Αν γίνεται με σκοπό την αποφυγή φυσικών καταστροφών, είναι αποδεκτή, αν γίνεται για πολιτικούς λόγους όμως, είναι καταδικαστέα.
Η κολόνα που τους θάβει όλους!
Ακριβώς μπροστά στα ΚΤΕΛ Χανίων υπάρχει μία κολόνα που θάβει και μνημονεύει όλους τους συγχωρημένους της Κρητικής πόλης. Όποτε κι αν περάσεις από δίπλα της, είναι γεμάτη με κηδειόσημα και μνημόσυνα!
Όταν δαγκώσεις τη... λαμαρίνα!
Το να πας από δάγκωμα σκύλου, δεν είναι και τόσο απίθανο. Αλλά το να συμβεί το ίδιο στο αυτοκίνητό σου, ακούγεται μάλλον απίθανο. «Απίθανος», προφανώς, θα ήταν και ο σκύλος που καταμάσησε το φτερό ενός μαύρου Honda Civic.
Χωματερή Ολυμπιακών Ακινήτων
Θλίψη, θυμός, οργή, αγανάκτηση και πολλά άλλα ανάμικτα συναισθήματα σου βγαίνουν, όταν αντικρίζεις τους χώρους που φιλοξένησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 σ’ αυτό το χάλι. Δεν αναζητούμε ευθύνες, αλλά άμεση τιμωρία!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η. ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΣ

Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ Παντός Τύπου (Φανοποιΐας/Αναλώσιμα) & Μάρκας
Αθηνών 105, 241 00 Καλαμάτα
Τηλ.: +302721020401, Τηλ. & Fax: +302721092221
E-mail: info@eftihiakos.gr, Website: www.eftihiakos.gr

 
Χρήσιμα