IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...κι όποιος θέλει την ασπάζεται!
Είδες η ΔΕΗ;
Την ίδια στιγμή που στα καταστήματα της ΔΕΗ στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας οι ουρές του πλήθους είναι μεγάλες (για πληρωμές φυσικά), η κυβέρνηση «διδάσκει» οικονομική διαχείριση, σκοπεύοντας στο ξεπούλημά της.
Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Θα το ζήσουμε κι αυτό! Το να δούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων πολιτών και πιο συγκεκριμένα, όλων των σωμάτων ασφαλείας. Τι είναι όμως αυτό που προκάλεσε τα σώματα ασφαλείας στο να πάρουν μια τέτοια απόφαση;
Όταν κοιτάς τον Ήλιο... (είναι καλύτερα)
Τη στιγμή που οι περισσότεροι έχουν σκυμμένο το κεφάλι και ψάχνουν (ακόμη) τον «χρυσό άνθρακα» και κάθε λογής ορυκτά ενεργειακής εκμετάλλευσης, κάποιοι άλλοι έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα τους στον Ήλιο. Μήπως είναι καλύτερα;
Δεν έχω(;) σήμα!
Ίσως το πιο συνηθισμένο φαινόμενο της καθημερινότητάς μας. Το να μην έχουμε δυνατότητα για ποιοτική και χωρίς προβλήματα επικοινωνία μέσω της κινητής τηλεφωνίας. Όταν όμως συμβαίνει στο κέντρο της πόλης μαζικά...(!;)
Μάθε τέχνη κι άσ’ την…
Το είδαμε κι αυτό! Ειδική χειρουργική σε αυτοκίνητο! Μην είναι το αποτέλεσμα την οικονομικής κρίσης; Μήπως το λεπτό ταλέντο του αυτόχειρα; Πάντως, όπως κι αν έχουν τα πράγματα, πρόκειται για ένα γεγονός που δεν αφήνεις ασχολίαστο.
Ευρωπαϊκή ανάκαμψη, (Ελληνική;…)
Την ίδια στιγμή που η ανάκαμψη της οικονομίας στην Ευρωζώνη έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της, αγγίζοντας φυσικά και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, η κατάσταση στην Ελλάδα παραμένει στάσιμη(;) Τελικά, αρμενίζουμε στραβά; Είναι στραβός ο γιαλός; Ή και τα δύο μαζί;
Κλειστές οι εκθέσεις αυτοκινήτων λόγω... απεργίας!
Κάτι ασυνήθιστο για τα Ελληνικά δεδομένα αναμένεται να δούμε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου (2011), ημέρα της γενικής πανελλαδικής απεργίας επαγγελματιών και εμπόρων, καθώς στην απεργία θα συμμετέχουν και οι εκθέσεις αυτοκινήτων!
1.000.000 Porsche facebook fans
Η Porsche διάλεξε τον πιο έξυπνο τρόπο για να αποζημιώσει τους φίλους της μάρκας που ξεπέρασαν το 1.000.000 στην επίσημη σελίδα της στο πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το facebook! Και ο υπογράφων, είναι μέσα!
Αυξημένα τέλη κυκλοφορίας (και) για το 2011
Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας που θα ισχύσουν για το έτος 2011, αναμένονται αυξήσεις στις περισσότερες κατηγορίες και συνολικά εν τέλει. Η κυβέρνηση «χτυπάει» εκεί που ξέρει ότι περνάει «φλέβα χρυσού», καθώς οι αυξημένες ανάγκες μετακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων, καθιστούν τη χρήση των αυτοκινήτων απολύτως απαραίτητη.
Καλές διακοπές με «σαπιοκάραβα»(!)*
Η ανανέωση κι ο εκσυγχρονισμός στην Ελληνική ακτοπλοΐα γίνεται και πάλι παρελθόν, καθώς στη θέση των νέων, άνετων, αλλά πάνω απ’ όλα ασφαλών, πλοίων, επιστρέφουν παλιά και γερασμένα πλοία, κυρίως σε άγονες και πορθμειακές γραμμές, λόγω... «κόστους»!
Ελλείψεις καυσίμων στην αγορά
Από την Δευτέρα 26 Ιουλίου (2010) υπάρχουν έντονα προβλήματα στην τροφοδοσία καυσίμων της αγοράς λόγω της απεργίας που εξήγγειλαν οι οδηγοί Δ.Χ. φορτηγών αυτοκινήτων, ενάντια στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Μείωση των πρατηρίων καυσίμων
Δραματική είναι η μείωση των πρατηρίων υγρών καυσίμων, δίνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα για την γενικότερη οικονομική κατάσταση που δημιούργησαν οι σταδιακές αυξήσεις των τιμών λόγων (και) της αύξησης των φόρων.
Ελληνική η μεγαλύτερη σαλάτα στον κόσμο!
Ένα ιστορικό γεγονός για την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα για την πόλη της Ιεράπετρας στην Κρήτη, είναι προ των πυλών. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σαλάτα που έχει γίνει στον κόσμο. Τα υλικά: 7 τόνοι ντομάτας, 3 τόνοι αγγούρια , 2 τόνοι πιπεριάς, 1.000 κιλά κρεμμύδια, 800 κιλά φέτα και 500 κιλά παρθένο ελαιόλαδο.
www.ixauto.gr: Σκιαγραφώντας ένα ευοίωνο μέλλον
Συμπληρώνοντας τα πρώτα 2 χρόνια παρουσίας μας στο διαδίκτυο, έχουμε ήδη καταγράψει τις προοπτικές για το μέλλον, αλλά και τη δίψα του αναγνωστικού κοινού του αυτοκινήτου για αλήθειες που δύσκολα γράφονται...
Η Daimler δωροδόκησε κυβερνήσεις 22 χωρών για να πουλήσει οχήματά της
Η Daimler (Mercedes-Benz, smart, Maybach), στην προσπάθειά της να εκτονώσει μέρος της παραγωγής των οχημάτων της μεγιστοποιώντας τις πωλήσεις της, ακολούθησε το παράδειγμα της Siemens και δωροδόκησε κυβερνητικούς αξιωματούχους σε 22 χώρες του κόσμου, προκειμένου να τύχουν προτίμησης αυτοκίνητά της ως προμηθευτής κρατικών οχημάτων.
Η(Οι) ακριβότερη(οι) της Ευρώπης!
Μετά την πρόσφατη παρουσία μας στη Γενεύη για το πολυφημισμένο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου, διαπιστώσαμε το μέγεθος της ακρίβειας που παρατηρείται στη χώρα μας, σε σχέση με μία χώρα που θεωρείται από τις πλουσιότερες του κόσμου, την Ελβετία...
Έρχεται ο... Αη-Βασίλης με «δώρο» τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας
Τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας είναι ο φετινός μποναμάς της κυβέρνησης που «ντριπλάρισε» του φορολογούμενους πολίτες και τους βάζει να πληρώσουν τα περιβαλλοντικά τέλη, ως ένδειξη «τιμωρίας» για το αυτοκίνητό τους που μοιραία (κατά περίπτωση), δεν πληροί τις τελευταίες Κοινοτικές Οδηγίες περί εκπομπών ρύπων (EU4 & EU5).
«ΟΧΙ» της Εκκλησίας της Ελλάδας στη νέα φορολόγηση
Αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδας προκάλεσαν τα νέα φορολογικά μέτρα της νέας κυβέρνησης. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση επ’ αυτού, ενώ η Εκκλησία αναμένεται να προσβάλλει τις αποφάσεις σε όποιο επίπεδο κριθεί δυνατόν.
Ελλάδα, η χώρα της (λαθρο)μετανάστευσης!
Τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι η παράνομη μετανάστευση. Χιλιάδες πολίτες άλλων κρατών, κυρίως των χωρών της Ασίας, κατακλύζουν τη χώρα μας αναζητώντας το... «όνειρο»!
Ξανά φωτιά στον Υμηττό!
Το βράδυ της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου 2009 οι σειρήνες της Πυροσβεστικής ακούστηκαν και πάλι στους πρόποδες του Υμηττού, στην Άνω Γλυφάδα. Αιτία, μία ακόμη φωτιά, αυτή τη φορά ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερες καταστρεπτικές συνέπειες για το πολύπαθο βουνό που το περασμένο καλοκαίρι βίωσε τη χειρότερη στιγμή του, αφού κάηκε σχεδόν όλο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 
Σας Προτείνουμε
Στον Νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
AUTO GAS LINES - ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΗ - Ν. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΕ

Τοποθετήσεις Συστημάτων Υγραερίου & Φυσικού Αερίου (Dilorenzo-Stefanelli)
Συνεργείο Αυτοκινήτων (εξειδίκευση Ford)
Λεωφ. Αθηνών 179, 124 61 Χαϊδάρι
Τηλ. & Fax: +302105822253, Website: www.autogaslines.gr

 

 
Χρήσιμα