IX Auto Logo

Καλώς ήρθατε στο ixauto.gr, το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης για το αυτοκίνητο.


 
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...κι όποιος θέλει την ασπάζεται!
Εκλογές 2009: Το Μαύρο Πρόβατο
Καημό το έχω, σ’ αυτό τον τόπο να γίνονται όλα στην ώρα τους. Από το πιο απλό, ένα ραντεβού, μέχρι το πιο σημαντικό, τις εκλογές. Στο πρώτο συνήθως αργούμε. Στο άλλο όμως, αξιοπεριέργως, μας πιάνει μια αδικαιολόγητη βιασύνη. Τελικά, είναι αδικαιολόγητη και πόσο;...
Ερωτηματικά για την ασφάλεια των αγώνων με μονοθέσια
Το ατύχημα του Φελίπε Μάσα το Σάββατο 25 Ιουλίου 2009 στις δοκιμές του Γκραν-πρι της Ουγγαρίας, αν και αφήνει κενά όσον αφορά το ίδιο το περιστατικό, δημιουργεί ερωτηματικά για την ασφάλεια των αγώνων με μονοθέσια.
Τέλος εποχής για το κάπνισμα!
Με νόμο πλέον ορίζεται το «δίκαιο» όσων αντιστέκονται στη μόδα της εποχής, που θέλει να αργοπεθαίνουμε καπνίζοντας. Έτσι λοιπόν, σε κλειστούς δημόσιους χώρους αλλά και σε καταστήματα εστίασης και συνάθροισης, ή απαγορεύεται το κάπνισμα, ή επιβάλλεται ο διαχωρισμός του χώρου για τους καπνιστές και μη.
Αντίο νεράκι!
Αυτό φαίνεται πως θα πουν σε λίγα χρόνια οι πολίτες της Αθήνας, καθώς το υπερπολύτιμο αγαθό της φύσης, λόγω των κλιματικών αλλαγών αλλά και της σημαντικής αύξησης του πληθυσμού, θα εκλείψει...
«Θα μας ενδιέφερε...
...να μας κάνετε συγκριτικό με Mercedes ή BMW»(!!) Τα λόγια αυτά ανήκουν σε στέλεχος εταιρίας όταν ζητήσαμε ένα συγκεκριμένο μοντέλο της για συγκριτική δοκιμή με άλλο ανταγωνιστικό του. Επιλεκτική δημοσιογραφία; Ε, ναι! Τελικά, οι περισσότερες εταιρίες (αν όχι όλες), αυτό επιδιώκουν.
Στρατηγέ μου!
Δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρό ή αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί αν δεις ξαφνικά μπροστά σου ένα αυτοκίνητο με πινακίδα κυκλοφορίας ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, αν και είναι σύνηθες το φαινόμενο αυτό για ορισμένες Υπηρεσίες της χώρας μας.
Έρχονται κι άλλα «κανόνια»!!!
Να είστε σίγουροι, ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα σκάσουν κι άλλα «κανόνια» που θα αφορούν τον επιχειρηματικό χώρο του αυτοκινήτου. Η ξαφνική μείωση του ΕΤΤ και μάλιστα με ημερομηνία λήξης (θα δοθεί τελικά παράταση, να το δείτε!), απλά, θα επιταχύνει τις διαδικασίες. Οι «μπαταριές» θα ακουστούν μέχρι το Γιβραλτάρ!
Ακριβοί στη στάχτη και φτηνοί στο αλεύρι!
Οι περικοπές δαπανών είναι η πρώτη και πιο σοβαρή κίνηση των εταιριών του χώρου του αυτοκινήτου. Στα πλαίσια αυτών των περικοπών, κάποιες εταιρίες περιορίζουν τον δημοσιογραφικό τους στόλο αυτοκινήτων, ενώ κάποιες άλλες, βγάζουν κι από την μύγα, ξύγκι, που λέει κι ο λαός...
Παγκόσμια Ώρα της Γης, ή...
Λίγες μόλις ώρες πριν από την Ώρα της Γης 2009 (Σάββατο 28 Μαρτίου στις 8:30 μμ.) κι ακόμη (μεταξύ σοβαρού και αστείου), δεν έχω καταλάβει αν πρόκειται γι’ αυτό που βλέπουμε ή για κάτι βαθύτερο...
Μας πήρανε χαμπάρι!
Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα σ’ αυτή τη χώρα και προσδοκούν σε μία ευκαιρία φυγής. Το χειρότερο όμως, είναι το ίδιο αναζητούν κι άλλοι...
3 το λάδι, 3 το ξίδι,... 10 το μπακαλόχαρτο!
Ο τίτλος ίσως σας ξενίζει. Όταν όμως διαβάσετε και τη συνέχεια, θα καταλάβετε περί ποίου ο λόγος. Ένας (ακόμη) πολύ απλός τρόπος για να συνεχίζουν κάποιοι να θησαυρίζουν σε βάρος μας.
Η παρέα μας μεγαλώνει, το ίδιο και η φωνή μας!
Από τις 26 Μαρτίου 2008, όπου και σηκώθηκε στον «αέρα» αυτός ο ιστότοπος, μέρα με την ημέρα, φτάσαμε σήμερα να είμαστε μια καλή παρέα μερικών χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου. Γι’ αυτό, το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε, είναι ένα «μεγάλο ευχαριστώ» και το ελάχιστο που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο και εντονότερο ζήλο.
Σε οργανωμένο συλλαλητήριο κατά της βίας σύσσωμη η Ελληνική Αστυνομία!
Με κοινή απόφαση των ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) και ΠΟΑΞΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας) την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009 οι Αστυνομικοί κατεβαίνουν σε συλλαλητήριο κατά της βίας(!)
Φορολογική συνείδηση; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!
Με τα σκάνδαλα να «σκάνε» το ένα πίσω από το άλλο και να κορυφώνονται με το καλύτερο «κολέγιο» για την διαχείριση του πλούτου και του χρήματος γενικότερα, τη Μονή Βατοπεδίου, έρχεται, ως κερασάκι στην τούρτα, η καμπάνια του Υπουργείου Οικονομίας για την πάταξη της... φοροδιαφυγής.
Το μπαλόνι φούσκωσε επικίνδυνα...
...και είναι έτοιμο να «σπάσει». Ή μήπως έσπασε ήδη; Απ’ το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου ζούμε μία έκρυθμη κατάσταση, με αφορμή τον θάνατο 15χρονου μαθητή από αστυνομικά πυρά και τα αίτια πολύ βαθύτερα.
Ονειρούπολη και Δράμα πάνε μαζί; Βεβαίως και πάνε!
Με πρωτοβουλία του Δήμου της πόλης της Δράμας, κατασκευάστηκε μία ονειρική πόλη με ομώνυμη ονομασία (Ονειρούπολη) για τις ανάγκες του εορτασμού των ημερών των Χριστουγέννων. Σε μία περίοδο που τα πάντα γύρω μας φαντάζουν φτωχά, μίζερα και δυσάρεστα, αυτή η κίνηση του Δήμου της Δράμας και των πολιτών της, έρχεται να δώσει μία ισχυρή δόση χαράς, ευτυχίας και, ποιος ξέρει, ίσως το ξεκίνημα ενός διαφορετικού κλίματος σε σχέση μ’ αυτό που βιώναμε ως τώρα.
Η ζωή επέστρεψε στο χωριό Μάκιστος
Οι φωτιές του καλοκαιριού του 2007 που έκαψαν ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της πατρίδας μας, στοίχισαν ζωές και ανάγκασαν χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. O πόνος αλλά και η απελπισία αυτών των ανθρώπων δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Τι γίνεται όμως σήμερα;
Προσπάθεια διάσωσης του... νερού!
Κάποτε, στο άκουσμα και μόνο αυτών των 2 λέξεων (προσπάθεια διάσωσης), το μυαλό μας πήγαινε αμέσως σε κάποιο υπό εξαφάνιση είδος της χλωρίδας ή της πανίδας. Σήμερα, μετά από μια σειρά αλλαγών γενικότερα στη ζωή μας, το ίδιο θα πρέπει να λέμε και για το... νερό.
Τα πάντα είναι θέμα σωστής διαχείρισης
Από τότε που οι Αττικές Διαδρομές ΑΕ έβαλαν «πόδι» στην Ε.Ο. Κορίνθου-Τρίπολης, ο δρόμος αυτός άρχισε να εμπνέει ποιότητα και ασφάλεια. Όλες οι μέχρι τώρα ενέργειες, δείχνουν περίτρανα ότι μία καλή διαχείριση, μπορεί να αλλάξει σημαντικά (προς το καλύτερο) την κατάσταση του Εθνικού μας οδικού δικτύου.
Κάνοντας τα πάντα για την επιβίωση
Ανάμεσα στα τόσα διάφορα παράξενα, αστεία και λυπηρά που βλέπουμε στους δρόμους καθημερινά, είδαμε κι αυτό. Προς στιγμή, νομίσαμε ότι πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια κάποιου τσίρκου που επισκέφθηκε την πρωτεύουσα για μερικές παραστάσεις. Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 
Σας Προτείνουμε
Αν ενδιαφέρεστε για Mercedes
ΧΑΡΗΣ ΚΑΝΟΥΠΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

Συνεργείο - Φανοποιείο/Βαφείο - Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ (Γενική Εμπορία Αυτοκινήτων)
Φρε (Λιβάδια Αγ. Ιωάννη), 713 34 Χανιά
Τηλ.: +302821094222, +302821092008, Fax: +302821099540
E-mail: kanoypakis@cha.forthnet.gr
Δείτε μας στο παγκόσμιο χρυσό οδηγό AiYellow.
Ακολουθήστε μας στο Ubiz. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.
 
Χρήσιμα